Λειψία

Λίβερπουλ: Έρχεται ο Βέρνερ και σπάει ( ; ) την τριπλέτα

Την περίπτωση του Τίμο Βέρνερ εξετάζει η Λίβερπουλ κι ένας εκ των τριών της επίθεσης φαίνεται πως βρίσκεται κοντά στην έξοδο.

Τον συμπατριώτη του θέλει να φέρει ο Γιούργκεν Κλοπ στο Άνφιλντ. Ο Βέρνερ είναι ψηλά στην λίστα του Γερμανού τεχνικού και είναι έτοιμος να κάνει κίνηση για την απόκτησή του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο άσος της Λειψίας όμως θα έχει σίγουρα απαιτήσεις ως προς τον χρόνο συμμετοχή του. Άλλωστε είναι ένα από τα πιο “καυτά ονόματα στην Ευρώπη οπότε αποκλείεται να συμβιβαστεί να κάτσει στον πάγκο. Τι σημαίνει όμως η ενδεχόμενη άφιξη του για τους Φιρμίνο, Σαλάχ και Μανέ; Βέρνερ

Ο Βέρνερ έρχεται για να χωρίσει την τριπλέτα;

Είναι δεδομένο πως ο Κλοπ δεν θέλει να χάσει κανέναν βασικό του παίκτη. Επίσης, έχει ως στόχο την ενίσχυση της επίθεσης του, ώστε να έχει παραπάνω αξιόπιστες λύσεις, ώστε να κρατάει και τους βασικούς του φρέσκους. Όμως, ο Βέρνερ δεν θα δεχθεί να έρθει για τον ρόλο του… 12ου παίκτη.

Ένα ενδεχόμενο που παίζει δυνατά είναι για να έρθει ως αντικαταστάτης ενός εκ των Σαλάχ και Μανέ. Οι δυο τους είναι στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων και ίσως η διοίκηση της ομάδας δεχθεί να δώσει τον έναν. Εφόσον ασφαλώς ικανοποιηθεί οικονομικά. Δηλαδή θα δεχθεί μόνο εάν έρθει μία πρόταση άνω των 100 εκατ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πάντως φαίνεται ιδιαίτερα ζεστή στο ενδεχόμενο απόκτησης του Μανέ και δεν είναι απίθανο να δώσει τα λεφτά αυτά. Τα ταμεία της Λίβερπουλ δηλαδή θα γεμίσουν και ο Κλοπ θα μπορέσει να φέρει τον Βέρνερ στο Άνφιλντ.

Το θετικό επίσης είναι πως ο διεθνής άσος έχει ρήτρα αποδέσμευσης στα 60 εκατ., οπότε ο τεχνικός των “ρεντς” θα έχει ρευστό ώστε να καλύψει και τα υπόλοιπα κενά στο ρόστερ καλύπτοντας παράλληλα και το κενό του Σενεγαλέζου.

Υπάρχει όμως ένα ακόμα σενάριο που κυκλοφορεί που όλους τους καλούς τους χωράει. Σε αυτό λοιπόν, ο Κλοπ έχει σκεφτεί να ταιριάξει τον Φιρμίνο με τον Βέρνερ στην κορυφή της επίθεσης. Άλλωστε θεωρεί πως τα στοιχεία τους αλληλοσυμπληρώνονται και μπορούν να βρουν καλή χημεία μεταξύ τους.

Όμως, αυτή είναι μία σκέψη που φαίνεται κάπως ακραία. Πάντως, το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Βέρνερ είναι υπαρκτό και αυτό δεν αποκλείεται να σημαίνει πως θα υπάρξουν ανακατατάξεις στην επίθεση της το καλοκαίρι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ