ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λειψία

Λίβερπουλ: Έρχεται ο Βέρνερ και σπάει ( ; ) την τριπλέτα

Την περίπτωση του Τίμο Βέρνερ εξετάζει η Λίβερπουλ κι ένας εκ των τριών της επίθεσης φαίνεται πως βρίσκεται κοντά στην έξοδο.

Λίβερπουλ: Έρχεται ο Βέρνερ και σπάει ( ; ) την τριπλέτα

Τον συμπατριώτη του θέλει να φέρει ο Γιούργκεν Κλοπ στο Άνφιλντ. Ο Βέρνερ είναι ψηλά στην λίστα του Γερμανού τεχνικού και είναι έτοιμος να κάνει κίνηση για την απόκτησή του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο άσος της Λειψίας όμως θα έχει σίγουρα απαιτήσεις ως προς τον χρόνο συμμετοχή του. Άλλωστε είναι ένα από τα πιο “καυτά ονόματα στην Ευρώπη οπότε αποκλείεται να συμβιβαστεί να κάτσει στον πάγκο. Τι σημαίνει όμως η ενδεχόμενη άφιξη του για τους Φιρμίνο, Σαλάχ και Μανέ; Βέρνερ

Ο Βέρνερ έρχεται για να χωρίσει την τριπλέτα;

Είναι δεδομένο πως ο Κλοπ δεν θέλει να χάσει κανέναν βασικό του παίκτη. Επίσης, έχει ως στόχο την ενίσχυση της επίθεσης του, ώστε να έχει παραπάνω αξιόπιστες λύσεις, ώστε να κρατάει και τους βασικούς του φρέσκους. Όμως, ο Βέρνερ δεν θα δεχθεί να έρθει για τον ρόλο του… 12ου παίκτη.

Ένα ενδεχόμενο που παίζει δυνατά είναι για να έρθει ως αντικαταστάτης ενός εκ των Σαλάχ και Μανέ. Οι δυο τους είναι στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων και ίσως η διοίκηση της ομάδας δεχθεί να δώσει τον έναν. Εφόσον ασφαλώς ικανοποιηθεί οικονομικά. Δηλαδή θα δεχθεί μόνο εάν έρθει μία πρόταση άνω των 100 εκατ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πάντως φαίνεται ιδιαίτερα ζεστή στο ενδεχόμενο απόκτησης του Μανέ και δεν είναι απίθανο να δώσει τα λεφτά αυτά. Τα ταμεία της Λίβερπουλ δηλαδή θα γεμίσουν και ο Κλοπ θα μπορέσει να φέρει τον Βέρνερ στο Άνφιλντ.

Το θετικό επίσης είναι πως ο διεθνής άσος έχει ρήτρα αποδέσμευσης στα 60 εκατ., οπότε ο τεχνικός των “ρεντς” θα έχει ρευστό ώστε να καλύψει και τα υπόλοιπα κενά στο ρόστερ καλύπτοντας παράλληλα και το κενό του Σενεγαλέζου.

Υπάρχει όμως ένα ακόμα σενάριο που κυκλοφορεί που όλους τους καλούς τους χωράει. Σε αυτό λοιπόν, ο Κλοπ έχει σκεφτεί να ταιριάξει τον Φιρμίνο με τον Βέρνερ στην κορυφή της επίθεσης. Άλλωστε θεωρεί πως τα στοιχεία τους αλληλοσυμπληρώνονται και μπορούν να βρουν καλή χημεία μεταξύ τους.

Όμως, αυτή είναι μία σκέψη που φαίνεται κάπως ακραία. Πάντως, το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Βέρνερ είναι υπαρκτό και αυτό δεν αποκλείεται να σημαίνει πως θα υπάρξουν ανακατατάξεις στην επίθεση της το καλοκαίρι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ