Τότεναμ

Σον: “Ανοησίες, πήρα κανονικά άδεια”!

Ο Σον διέψευσε κατηγορηματικά ότι έφυγε από την Αγγλία χωρίς να πάρει άδεια από την Τότεναμ.

Τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να ταξιδεύει στην χώρα του χωρίς άδεια από την Τότεναμ, έβαλε ο Σον. Ο Νοτιοκορεάτης αναχώρησε για την πατρίδα του και οι φήμες στην Αγγλία οργίαζαν ότι το έκανε χωρίς να πάρει το απαραίτητο οκ από την ομάδα. Παρόλα αυτά, ο Σον όχι απλά διέψευσε τις κακές γλώσσες, αλλά φάνηκε και εξαιρετικά ενοχλημένος από την όλη κατάσταση.

Ο εξτρέμ των σπιρουνιών ουδέποτε έχει δώσει κάποιο δικαίωμα με την συμπεριφορά του. Δεν έχει απασχολήσει για κάποιον άλλο λόγο πέρα από αυτά που καταφέρνει στους αγωνιστικούς χώρους. Από ότι φαίνεται, κρατάει το καλό του πρόσωπο και αυτά που ακούστηκαν για εκείνον, ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας κάποιων. Ο Σον ξεκαθάρισε ότι έφυγε από το νησί μετά από συνενόηση με την διοίκηση. Σον: "Ανοησίες, πήρα κανονικά άδεια"!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Είναι ανοησίες. Ζήτησα και έλαβα άδεια από την ομάδα για να επιστρέψω στη χώρα μου. Υπήρχαν προσωπικοί λόγοι, η διοίκηση το κατανόησε και μου έδωσε άδεια, όπως έκανε και στον Στίβεν Μπεργκβάιν, ο οποίος επέστρεψε στην Ολλανδία καθώς γέννησε η γυναίκα του. Εγώ έπρεπε να είμαι κοντά στην οικογένεια μου κι αυτά που γράφονται είναι ψέματα και ανάξια λόγου», ​

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ