Ισπανία

Στον “αέρα” Η Λα Λίγκα!

Στηην καταληκτική ημερομηνία επανεκκίνησης των πρωταθλημάτων φαίνεται πως έχουν καταλήξει οι ομάδες της Λα Λίγκα.

Να ολοκληρωθεί η σεζόν έχουν συμφωνήσει οι ομάδες της Λα Λίγκα, αλλά πλέον όλα τα ενδεχόμενα φαίνεται πως εξετάζονται. Οι σύλλογοι της Ισπανίας είναι πρόθυμοι να κάνουν τα πάντα ώστε να μην ακυρωθεί η χρονιά. Μάλιστα έχουν συμφωνήσει να παίζουν έως και τρία παιχνίδια την εβδομάδα ώστε να τελειώσει το πρωτάθλημα μέσα σε ένα-ενάμιση μήνα.

Όμως, η εξάπλωση του κορονοϊού στην χώρα αυξάνεται συνεχώς και είναι πιθανό πλέον να μην είναι δυνατή η ολοκλήρωση της σεζόν.

Αυτή είναι η καταληκτική ημερομηνία

Παρά τις προθέσεις των σωματείων λοιπόν, δεν είναι απίθανο να μην είναι στο χέρι τους το τι κατάληξη θα έχει η χρονιά. Σε δηλώσεις του ένας ανώνυμος πρόεδρος είπε πως εάν δεν έχουν επιστρέψει στην αγωνιστική δράση έως τις 27 Ιούνη, τότε θα είναι αδύνατο να παιχθούν όλοι οι αγώνες:

“Εάν σε αυτό το σημείο όλη η χώρα δεν έχει επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό, τότε το ποδόσφαιρο είναι αυτό που θα έχει την λιγότερη σημασία”, τόνισε σε συνέντευξη του στην Marca, ενώ για το ενδεχόμενο παρουσίας φιλάθλων στους αγώνες είπε:

“Είναι ένα αχρείαστο ρίσκο. Δεν μοιάζει λογική λύση, παρ’ όλο που για παράδειγμα όλοι όσοι δουλεύουν σε ένα μαγαζί ακουμπάνε χρήματα ή κάποιον εξοπλισμό είναι στην ίδια κατάσταση”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ