Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Φιλανθρωπικό τουρνουά Counter-Strike του Νεϊμάρ μάζεψε 24 χιλιάδες ευρώ!
Παρί Σεν Ζερμέν

Φιλανθρωπικό τουρνουά Counter-Strike του Νεϊμάρ μάζεψε 24 χιλιάδες ευρώ!

Ο άσος τις Παρί Σεν Ζερμέν μαζί με μερικούς συμπατριώτες του διοργάνωσαν stream φιλανθρωπικού χαρακτήρα και μάζεψαν ένα σημαντικό ποσό.

01.04.2020 | 19:06

Η πανδημία του ιού Convid-19 εξακολουθεί να αναβάλλει την καθημερινότητα, με τους ποδοσφαιριστές των κορυφαίων συλλόγων να έχουν αναγκαστεί αν συμβιβαστούν με κατ’οίκον περιορισμό.

Στον άπλετο ελεύθερο χρόνο του, ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ, θέλησε να διοργανώσει ένα διαδικτυακό stream του γνωστού ηλεκτρονικού παιχνιδιού, Counter-Strike. Σε συνεργασία με πλατφόρμα της πατρίδας του, ο «Νέι» μάζεψε τα… φιλαράκια του για έναν αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Έτσι οι Γκάμπριελ Ζεσούς, Αρτούρ Μέλο, Ντόντο και Λούκας Πακετά τέθηκαν αντιμέτωποι, προκειμένου όλοι μαζί να αντιμετωπίσουν τον κορονοϊό.

Το όλο εγχείρημα ήταν επιτυχές, με τους 5 Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές να καταφέρνουν να μαζέψουν το ποσό των 24 χιλιάδων ευρώ, το οποίο θα δοθεί για την καταπολέμηση του ιού. Και φυσικά ο Νεϊμάρ βρισκόταν στη νικητήρια ομάδα!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version