Μπαρτσελόνα

Μπαρτομέου: “Μπορούμε να πάρουμε όποιον θέλουμε”

Διαψεύδει ο Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου τα δημοσιεύματα που έφερναν την Μπαρτσελόνα σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση.

Διέψευσε όσα γράφονται στον Τύπο σχετικά με την οικονομική κατάσταση της Μπαρτσελόνα ο Μπαρτομέου . Βέβαια, οι δηλώσεις του έρχονται σε αντίθεση με τα τελευταία γεγονότα σχετικά με τους μισθούς των παικτών και τις σκέψεις για προσωρινές απολύσεις εργαζομένων.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας δεν αρνήθηκε πως δεν υπήρξαν ζημιές στα ταμεία. Όμως σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η ομάδα μπορεί να αντιμετωπίσει την κρίση που αντιμετωπίζει. Μπαρτομέου

“Είμαστε ο πιο επικερδής σύλλογος”

Παρά τις οικονομικές απώλειες που υπάρχουν λόγω του κορονοϊού, η Μπαρτσελόνα δεν θα αντιμετωπίσει κανένα οικονομικό πρόβλημα. Τα κέρδη της παραμένουν υψηλά και όπως δήλωσε ο Μπαρτομέου ήδη σχεδιάζει την επόμενη μέρα:

“Ο Αμπιντάλ μαζί με τον Πλάνες εργάζονται ώστε να σχεδιάσουν το ρόστερ της ερχόμενης σεζόν, το οποίο θα μπορεί να διεκδικήσει τα πάντα. Δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα. Αλλά θα είμαστε σε θέση να κάνουμε μεταγραφές για τους παίκτες που θέλουμε.

Είμαστε το σωματείο με τα περισσότερο κέρδη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και μπορούμε να πάρουμε όποιον θέλουμε.

Το κλαμπ δεν είναι σε κίνδυνο. Έχουμε άλλες πηγές εσόδων εκτός των εισιτηρίων και των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Είναι αλήθεια ότι η κατάσταση έκτακτης ανάγκης που βρισκόμαστε μας έχει επηρεάσει περισσότερο από άλλες ομάδες, αλλά αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να κινηθούμε πιο γρήγορα για να φέρουμε έσοδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ