Ρεάλ Μαδρίτης

Μπενζεμά: “Σε σύγκριση με τον Ρονάλντο, εγώ είμαι το καρτ”

Τα πράγματα στην θέση τους έβαλε ο Μπενζεμά σε σχέση με την περιβόητη δήλωσή του για τον Ζιρού.

Ο Καρίμ Μπενζεμά πριν λίγες μέρες προκάλεσε αντιδράσεις, αναφερόμενος στον Ζιρού. Ο 30χρονος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, ρωτήθηκε από ακόλουθο του σε live που έκανε στο Instagram και για την παρουσία του Ζιρού στην εθνική ομάδα και στις απαντήσεις του ήταν κάπως ειρωνικός. Συγκεκριμένα είπε: “Δεν μπορείς να μπερδεύεις μία Φόρμουλα με ένα καρτ. Και το λέω ευγενικά. Ξέρω ότι εγώ είμαι Φόρμουλα 1. Δεν είναι καν σωστό για εκείνον αυτή η σύγκριση”.

Προφανώς μετά από αυτές τις δηλώσεις του Μπενζεμά προκλήθηκε σάλος. Δεν είναι καθόλου σύνηθες ποδοσφαιριστές αυτού του επιπέδου να μιλάνε έτσι ο ένας για τον άλλον, πόσο μάλλον για δύο συμπατριώτες. Ο Μπενζεμά επανέφερε το θέμα, θέλοντας να βάλει τα πράγματα σε μία τάξη. Εξήγησε ότι εκείνος είπε την αλήθεια πάνω στο θέμα και ότι αναφερόμενος στον Ζιρού, παραδέχτηκε ότι έχει βοηθήσει την εθνική ομάδα. Το πιο κατατοπιστικό όμως είναι ότι ο Μπενζεμά έβαλε τον εαυτό του στην θέση του καρτ, όταν κλήθηκε να συγκριθεί με τον Ρονάλντο. Κάπως πιο τίμιο λοιπόν. Μπενζεμά: "Σε σύγκριση με τον Ρονάλντο, εγώ είμαι το καρτ"

Αναλυτικά τα λόγια του

«Κάποιοι χρησιμοποίησαν μόνο την ατάκα μου αυτή και παρέλειψαν να αναφέρουν όσα είπα για το τι προσφέρει στην εθνική ομάδα. Αυτό όμως είναι που πιστεύω και είναι η αλήθεια. Αν με ρωτούσαν για τον Ρονάλντο (σ.σ. τον Βραζιλιάνο παλαίμαχο επιθετικό), τότε εκείνος θα ήταν το μονοθέσιο της Formula 1 και εγώ θα ήμουν το καρτ. Έτσι απλά», τόνισε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ