Γιουβέντους

“Ο Πογκμπά προτιμά τη Γιουβέντους από τη Ρεάλ”!

Ο Μπακαρί Σανιά θεωρεί ότι ο συμπατριώτης του, Πολ Πογκμπά έχει περισσότερους λόγους να επιλέξει την επιστροφή του στη Γιούβε από τη μετακίνησή του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Μπακαρί Σανιά μίλησε για τον Πολ Πογκμπά και τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Ο Γάλλος μέσος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τη Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι, σε μια απόλυτα αποτυχημένη μεταγραφή για τους “κόκκινους διαβόλους”.
Ο Πογκμπά πάντως εξακολουθεί να είναι περιζήτητος. Γιουβέντους και Ρεάλ καραδοκούν για να τον κάνουν δικό τους, δίνοντάς του την ευκαιρία για μια νέα αρχή. Για τον Σανιά, η “Μεγάλη Κυρία” του ιταλικού ποδοσφαίρου έχει το προβάδισμα για τον Γάλλο. Ο λόγος ; Μα φυσικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο.
Cristiano Ronaldo makes hat-trick history with Juventus triple ...

Τα λόγια του Σανιά

“Όλοι στην Γιουνάιτεντ ξέρουν τις επιθυμίες του Πολ. Όλοι γνωρίζουν την πρόθεσή του να αποχωρήσει γιατί ξέρουν το πώς αισθάνεται. Πιστεύω πως ο Πογκμπά προτιμάει να γυρίσει στη Γιουβέντους. Είναι μια ομάδα στην οποία έλαμψε και υπάρχει επίσης ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αγαπάει την ομάδα και γνωρίζει πολύ καλά τις συνθήκες εκεί. Το να πάει στη Ρεάλ θα περιείχε περισσότερο ρίσκο σαν επιλογή. Η Ρεάλ δεν τα πάει πολύ καλά, η ομάδα χρειάζεται ανανέωση και θα έπεφτε πολύ μεγάλο βάρος πάνω του.

Η Γιουβέντους έχει πιο νεανική ομάδα και αγόρασε κι άλλους μεγάλους παίκτες, όπως ο Κριστιάνο και ο Ράμσεϊ. Εντάξει, ο Κριστιάνο δεν είναι πια νέος, όμως παίζει σαν να είναι. Επομένως, για τα επόμενα δύο – τρία χρόνια νομίζω πως η Γιούβε έχει μεγαλύτερη προοπτική από τη Ρεάλ”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ