Μάντσεστερ Σίτι

Σειρήνες από την πατρίδα του για Αγουέρο

Γερό μπάσιμο για την απόκτηση του Σέρχιο Αγουέρο θέλει να κάνει η Ιντεπεντιέντε, η οποία έχει στο στόχαστρο κι έναν ακόμα "απόφοιτο" των ακαδημιών της.

Προσπάθεια για να φέρει τον Αγουέρο στην Αργεντινή θα κάνει η Ιντεπεντιέντε. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος ο προπονητής της, η ομάδα θα κινητοποιηθεί άμεσα με την ελπίδα να κάνει σύντομα δικό της τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι.

Η Ιντεπεντιέντε είναι η ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ο Αργεντινός επιθετικός. Μάλιστα, δεν διστάζει ανά καιρούς να υπενθυμίζει την αγάπη του προς αυτή, κάτι που ίσως τελικά παίξει τον ρόλο του. Αγουέρο

Τα μεγάλα πλάνα της Ιντεπεντιέντε

Εκτός από τον 32χρονο επιθετικό, ο προπονητής της ομάδας. Λούκας Πουσινέρι, έχει στο στόχαστρο και τον Λούκας Μπίλια της Μίλαν. Ο 43χρονος τεχνικός υπήρξε συμπαίκτης με τους δύο παίκτες και θέλει πλέον να συνεργαστεί μαζί τους εκ νέου.

“Έχω μία πολύ καλή σχέση με τον Μπίλια και τον Κουν Αγουέρο. Έχουμε αγωνιστεί ως συμπαίκτες και σέβομαι πολύ τα όσα έχουν πετύχει στην καριέρα τους σε Αργεντινή και Ευρώπη.

Θα ήταν όμορφο να τους έχουμε εδώ. Ακόμα και αύριο. Στο μέλλον, ελπίζω να μπορώ να υπολογίζω σε αυτούς”.

Ο Αγουέρο πάντως έχει πει στο παρελθόν ότι το πλάνο του είναι να επιστρέψει στην ομάδα όπου ξεκίνησε. Όπως έχει τονίσει σε δηλώσεις του, μόλις τελειώσει το συμβόλαιο του το 2020 θα ήθελε να επαναπατριστεί. Ίσως όμως αν του δοθεί η ευκαιρία να το κάνει νωρίτερα. Βέβαια, σημαντικό ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης θα παίξει και η ομάδα του παίκτη.

Μοιάζει αρκετό αμφίβολο ότι θα δεχθεί να τον παραχωρήσει καθώς θα χρειαστεί αρκετά εκατομμύρια ώστε να τον αντικαταστήσει. Βέβαια, εάν τελικά μείνει η Σίτι εκτός Ευρώπης, τότε δεν αποκλείεται να τον παραχωρήσει ώστε να απαλλαχθεί από το βαρύ συμβόλαιό του.

Η περίπτωση του Λούκας Μπίλια από την άλλη μοιάζει πιο εύκολη. Ο μέσος της Μίλαν διανύει το 34ο έτος της ηλικίας του και είναι πιθανό να αποζητήσει την επιστροφή του. Επίσης, το συμβόλαιο του με τους “ροσονέρι” λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, οπότε εφόσον το επιθυμεί ο δρόμος είναι ανοιχτός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ