ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Σκολάρι: “Ανελκά και Ντρογκμπά μου κόστισαν τη δουλειά”

Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο η άρνηση συνεργασίας του Ανελκά με τον Ντρογκμπά κόστισαν τη δουλειά του στην Τσέλσι.

Σκολάρι: “Ανελκά και Ντρογκμπά μου κόστισαν τη δουλειά”

Το καλοκαίρι του 2018 ο Φελίπε Σκολάρι μετακόμισε στην Τσέλσι. Διαδέχθηκε στην τεχνική ηγεσία τον Αβράαμ Γκραντ, ο οποίος είχε ηττηθεί στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ πριν λίγους μήνες. Ο Βραζιλιάνος ήταν ο πρώτος προπονητής που είχε κατακτήσει Μουντιάλ (σ.σ. Βραζιλιά, 2002) και αναλάμβανε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Η εκκίνηση του στον πάγκο της ομάδας ήταν φοβερή μετρώντας 12 παιχνίδια αήττητος. Ωστόσο, την περίοδο των Χριστουγέννων ξεκίνησε η πτώση. Έτσι, μετά από 7 μήνες και μία απογοητευτική εντός έδρας λευκή ισοπαλία με τη Χαλ, ο Αμπράμοβιτς τον απέλυσε.

Ο ίδιος με συνέντευξη του στην Yellow and Green Football σχολίασε τα κακώς κείμενα εκείνης της περιόδου της καριέρας του. Έτσι, στάθηκε μεταξύ άλλων σε κάποιους τραυματισμούς σημαντικών παικτών αλλά και στη σχέση του με τον Ανελκά και τον Ντροκμπά.

Η αδυναμία συνεργασίας

“Η Τσέλσι είχε θέματα τραυματισμών αλλά και θέματα μέσα στην ομάδα. Είχα ένα τρόπο να ηγούμαι που συγκρουόταν με ένα ή δύο παίκτες. Είχα προβλήματα με τον Ντρογκμπά και τον Ανελκά. Το ιατρικό μας τμήμα πίστευε ότι θα έπρεπε να αφήσουμε τον Ντρογκμπά να αναρρώσει (από το χειρουργείο) στις Κάννες, στα μέσα του καλοκαιριού. Εγώ πίστευα ότι θα έπρεπε να μείνει στο Λονδίνο. Θα ήθελα και εγώ να πάω στις Κάννες στα μέσα του καλοκαιριού. Θα έμενα εκεί 1-2 μήνες και θα διασκέδαζα. Όταν επέστρεψε, προσπάθησα να προσαρμοστώ έτσι ώστε να χωρέσουν στην ίδια ενδεκάδα ο Ανελκά και ο Ντρογκμπά. Ο Ανελκά ήταν ο κορυφαίος σκόρερ στο πρωτάθλημα. Είχα μία συνάντηση με τον Ανελκά και μου είπε ότι παίζει μόνο σε μία θέση”.

Στη συνέχεια ο Φελίπε Σκολάρι πρόσθεσε: “Υπήρχε μία έλλειψη φιλίας και σεβασμού ως προς την επιθυμία μου να παίξω τους 2 τους μαζί. Αμφότεροι ήταν υπέροχοι αλλά κάποιος έπρεπε να κάνει κάτι διαφορετικό για να βοηθηθούμε να κερδίσουμε ξανά τη μπάλα μετά την απώλεια της κατοχής της. Τότε άλλαξαν λίγο τα πράγματα. Έκτοτε έχω συναντηθεί ξανά με τον Ντρογκμπά. Τελευταία φορά ήταν στη Ρωσία το 2018. Συζητήσαμε ανοιχτά για το θέμα αυτό. Δεν υπήρχε κακή πρόθεση από εκείνον ή τον Ανελκά. Συνέβη, όμως και έχασα μία από τις σπουδαιότερες ευκαιρίες της ζωής μου”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ