ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Στη Ρεάλ δεν υπάρχει πλάνο επιστροφής στις προπονήσεις

Όσο ο κορονοϊός επεκτείνεται στον πλανήτη είναι εξαιρετικά δύσκολο για τη Ρεάλ Μαδρίτης να πραγματοποιήσει τον προγραμματισμό της.

Στη Ρεάλ δεν υπάρχει πλάνο επιστροφής στις προπονήσεις

Η ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ειδικότερα, το χρονοδιάγραμμα της συνέχισης της σεζόν είναι στον αέρα, καθώς κανείς δε γνωρίζει πότε θα σταματήσει η πορεία αυτού του φονικού ιού. Έτσι, η “βασίλισσα” αδυνατεί να κάνει τον προγραμματισμό της αναφορικά με της επιστροφή των ποδοσφαιριστών της στις προπονήσεις.

Σύμφωνα, μάλιστα, με μία πηγή της AS, που βρίσκεται κοντά στην ομάδα, στο προπονητικό τιμ των “μερένχες” επικρατεί μεγάλη απαισιοδοξία. Θεωρείται σχεδόν απίθανη η επιστροφή στη δράση για την σεζόν που διανύουμε. Όχι μόνο πιστεύουν ότι δε θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα αλλά αμφιβάλλουν για τη δυνατότητα επιστροφής στις προπονήσεις. “Προς το παρόν το πλάνο για την επιστροφή στο προπονητικό κέντρο δεν υφίσταται. Μέχρι να υπάρχει ένα αποτελεσματικό εμβόλιο για την καταπολέμηση του ιού δε θα υπάρχει ποδοσφαιρική δράση. Υπάρχει μεγάλη κατήφεια στο σύλλογο.” ανέφερε η πηγή.

Παρόμοιος προβληματισμός στην υπόλοιπη Ισπανία

Πέρα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, πάντως, και οι υπόλοιποι σύλλογοι ανησυχούν πολύ για την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Το ισπανικό πρωτάθλημα έχει αναβληθεί επ΄αόριστον. Η κατεύθυνση που έδωσαν οι ηγέτες του πρωταθλήματος ήταν ότι θα συνεχιστεί μόνο όταν δε θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των ανθρώπων. Ξεκάθαρος στόχος της La Liga, βέβαια, είναι να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, καθώς η οικονομική ζημιά κάθε μέρα μεγαλώνει.

Η βιομηχανία του ποδοσφαίρου έχει πληγεί, διότι οι σύλλογοι και οι διοργανώτριες αρχές χάνουν τα τηλεοπτικά τους έσοδα και τα χρήματα από τα εισιτήρια που θα έκοβαν. Όπως υπολογίζεται, η Μπαρτσελόνα θα εμφανίσει στα ταμεία της απώλειες 100 εκατ. ευρώ μέσα στους επόμενους μήνες. Αυτό θα έχει άμεσο αντίκτυπο και στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου, με την διοίκηση να ψάχνει τρόπους να μειώσει την ζημιά.

Ακόμα, όμως, και αν αποφασιστεί η συνέχιση του πρωταθλήματος, ένα ερώτημα εγείρεται. Τι θα συμβεί σε περίπτωση που ένας παίκτης διαγνωστεί θετικός στον ιό; Θα διακοπεί ξανά το πρωτάθλημα; Και αν ναι για πόσο καιρό; Δυστυχώς, υπάρχουν πάρα πολλοί ανασταλτικοί παράγοντες που κάνουν τις ομάδες να πιστεύουν ότι θα αργήσουν πολύ να παίξουν ξανά ποδόσφαιρο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ