ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δέκα επικές «μεταγραφικές μάχες» ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ!

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουναίτεντ έχουν διασταυρώσει αρκετές φορές τα ξίφη τους για... αρκετούς μεταγραφικούς στόχους!

Δέκα επικές «μεταγραφικές μάχες» ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ!

Μπορεί η πανδημία να μην αφήνει τις ομάδες να προχωρήσουν όπως περίμεναν στο προγραμματισμό για την νέα σεζόν. Ωστόσο, τα μεγαθήρια της Ευρώπης προσπαθούν δειλά δειλά να κάνουν τις πρώτες κινήσεις τους για την επόμενη χρονιά Ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες βρίσκονται και η Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Δύο από τα σπουδαιότερα κλαμπ του κόσμου έχουν αναμετρηθεί αρκετές φορές τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων! Οι δύο ομάδες έχουν δώσει μερικές απολαυστικές μεταγραφικές μάχες με έπαθλο την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή. Πάμε να δούμε δέκα από αυτές που θεωρούνται ως πιο σημαντικές, όπως τις αναφέρει και η αγγλική Mirror. Το ποια ομάδα έχει βγει νικήτρια μπορείτε να το αντιληφθείτε!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σίγουρα δεν θα μπορούσε να λείπει ο Κριστιάνο Ρονάλντο από αυτήν την λίστα. Για όσους δεν γνωρίζεται η Λίβερπουλ ήταν η πρώτη ομάδα που έφτασε κοντά στην απόκτηση του από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας το 2003. Ωστόσο, η μεταγραφή τότε χάλασε για μόλις 3-4 εκατ. ευρώ! Έτσι ο Πορτογάλος κατέληξε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η συνέχεια είναι γνωστή!

Μέμφις Ντεπάι: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Το 2015 ο Μέμφις Ντεπάι ήταν από τους πιο καυτούς μεταγραφικούς στόχους! Ο Ολλανδός είχε κάνει μια μαγική σεζόν στο πρωτάθλημα της χώρας του και είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον των δύο ομάδων.

Στο τέλος αν και η πρόταση της Λίβερπουλ φαίνεται πως ήταν η καλύτερη, επέλεξε με το συναίσθημα και ταξίδεψε για το Μάντσεστερ!

Ρομπέρτο Φιρμίνο: Λίβερπουλ

Από την στιγμή που δεν κατάφερε να αποκτήσει τον Ντεπάι η Λίβερπουλ κινήθηκε αστραπιαία για την απόκτηση του Φιρμίνο. Ωστόσο και η Γιουνάιτεντ ετοίμαζε την επίσημη της πρόταση για τον Βραζιλιάνο. Ποιο ήταν το λάθος των κόκκινων διαβόλων; To ότι περίμεναν πρώτα να τελειώσει τις υποχρεώσεις του στο Κόπα Αμέρικα.

Από την άλλη άνθρωπος της Λίβερπουλ είχε ταξιδέψει στην Χιλή δείχνοντας έτσι το πόσο ήθελαν τον ποδοσφαιριστή. Μέσα σε λίγες ώρες η μεταγραφή του Φιρμίνο στου reds είχε οριστικοποιηθεί!

Φιλ Τζόουνς: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σίγουρα δεν είναι από τους ποδοσφαιριστές που.. θα νιώθει ηττημένη η Λίβερπουλ! Ο ποδοσφαιριστής πείσθηκε από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και αρνήθηκε την πρόταση της Λίβερπουλ. Έτσι υπέγραψε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε μια μεταγραφή που μόνο επιτυχημένη δεν μπορεί να την πει κάποιος…

Σαντιό Μανέ: Λίβερπουλ

«Πραγματικά ήμουν τόσο κοντά στο να υπογράψω στην Γιουνάιτεντ. Την ώρα που είχε την τελική συζήτηση με τους ανθρώπους της Μάντσεστερ όμως, με πήρε τηλέφωνο ο Γιούργκεν Κλοπ και άλλαξαν όλα», ανέφερε ο Μανέ.

Ίσως από τις πιο επιτυχημένες μεταγραφικές κινήσεις των reds από το 2010 και μετά!

Φαμπίνιο: Λίβερπουλ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε θέσει προτεραιότητα την απόκτηση του Φαμπίνιο από την Μονακό. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ όμως βγήκε για μια ακόμη φορά νικήτρια, παρά τις προχωρημένες συζητήσεις του Βραζιλιάνου με τους «κόκκινους διαβόλους».

«Είχα μπει σε συζητήσεις με την Γιουνάιτεντ, δεν θα το αρνηθώ. Αλλά δεν υπήρξε επίσημη προσφορά», είπε.

Τέντι Σέριγκαμ: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Το 1997 η Λίβερπουλ έψαχνε για την απόκτηση ενός έμπειρου κεντρικού επιθετικού. Ωστόσο παρά τις προχωρημένες συζητήσεις θεώρησαν πως ο Σέριγκαμ ήταν αρκετά μεγάλος, 31 ετών. Τότε η Γιουνάιτεντ δεν έχασε την ευκαιρία και τον πρόσθεσε στο ρόστερ. Μια αν μη τι άλλο επιτυχημένη μεταγραφή!

Φαν Ντάικ: Λίβερπουλ

Λίβερπουλ

Ο Βιρτζίλ Φαν Ντάικ έχει μετατραπεί στον κορυφαίο κεντρικό αμυντικό του κόσμου! Ο Ολλανδός φαίνεται πως πριν πάει στην Λίβερπουλ είχε πρώτα απορρίψει την πρόταση από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μεγάλη “νίκη” για την ομάδα του Γούργκεν Κλοπ!

Τακούμι Μιναμίνο: Λίβερπουλ

Η πιο πρόσφατη μονομαχία μεταξύ των δύο αυτών συλλόγων. Ο Μιναμίνο είχε ήδη συμφωνήσει με την Λίβερπουλ να κάνει την ιδανική πρόταση στην Σάλτσμπουργκ για την απόκτηση του. Την ίδια ώρα στο Μάντσεστερ ετοίμαζαν κάπως αργά την δικιά του προσφορά..

Γκάμπριελ Χέινζ: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Εδώ είναι μια διαφορετική περίπτωση καθώς ο Γκάμπριελ Χέινζ βρισκόταν ήδη στο Μάντσεστερ. Η Λίβερπουλ έκανε μια δελεαστική προσφορά προς την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκουσον, αρκετά μεγαλύτερη από αυτή της Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, οι κόκκινοι διάβολοι δεν θέλησαν να δυναμώσουν τον εγχώριο “αντίπαλο” τους και έδωσαν τον ποδοσφαιριστή στους Μαδριλένους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ