ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσσι! (pic)
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
Τεν Χαγκ… κοιμάσαι – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

“Μάχη” για τρεις η απόκτηση του Χάμες!

"Ξένο σώμα" θεωρείται ο Χάμες για τον Ζιντάν στην Ρεάλ Μαδρίτης και είναι έτοιμος να διαπραγματευθεί την πώλησή του στις ενδιαφερόμενες ομάδες.

“Μάχη” για τρεις η απόκτηση του Χάμες!

Στην λίστα του Ζιντάν με τους υπό παραχώρηση παίκτες βρίσκεται ο Χάμες Ροντρίγκεζ. Ο Κολομβιανός δεν έχει καταφέρει να πείσει κανέναν ότι μπορεί να σταθεί στην ομάδα, οπότε ο Γάλλος τεχνικός θέλει να τον πουλήσει.

Όπως όλα δείχνουν πάντως δεν θα δυσκολευθεί και πολύ. Ήδη έχουν μαζευτεί αρκετοί “μνηστήρες” και ο παίκτης αναμένεται να αποτελέσει σύντομα “παρελθόν”. Χάμες

Ο Χάμες θα έχει μία ακόμα ευκαιρία

Όπως φαίνεται, υπάρχουν αρκετές ομάδες που πιστεύουν ότι ο ταλατούχος μεσοεπιθετικός μπορεί να επανέλθει σε κορυφαίο επίπεδο. Άλλωστε είναι ακόμα σε καλή ηλικία για να προσφέρει σημαντικά. Όμως, όντας πλέον 29 ετών, αυτή πιθανότατα θα είναι η τελευταία ευκαιρία του Χάμες να αγωνιστεί και να διαπρέψει σε μία ευρωπαϊκή ομάδα υψηλού επιπέδου.

Υπάρχουν άλλωστε εναλλακτικές. Άρσεναλ, Γουλβς και Έβερτον έχουν όλες ψηλά στην λίστα τους τον παίκτη. Σίγουρα δεν είναι σύλλογοι από το πάνω ράφι, αλλά είναι όλοι τους μία καλή πρόκληση για τον Κολομβιανό. Οι “κανονιέρηδες” ψάχνουν τρόπο να επιστρέψουν στις πρώτες θέσεις της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Αρτέτα πιστεύει ότι αντικαθιστώντας τον Οζίλ με τον Χάμες, θα είναι ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό. Ο Ισπανός τεχνικός άλλωστε έχει σε μεγάλη εκτίμηση τις ικανότητες του παίκτη και θεωρεί πως ταιριάζει στο υπόλοιπο σύνολο.

Από την μεριά τους Γουλβς και Έβερτον είναι δύο ομάδες με αναγνωρισμένους προπονητές και φιλόδοξο πλάνο. Κάρλο Αντσελότι και Εσπίριτο Σάντο έχουν πάρει τα κλειδιά των δύο συλλόγων και σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις τους, ώστε να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία. Και οι δύο λοιπόν θεωρούν πως ο Χάμες έχει την ποιότητα για να τους πάει στο επόμενο επίπεδο.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν κάθε άλλο χαρούμενος είναι πάντως γι’ αυτές τις εξελίξεις. Ο Χάμες δυστυχώς δεν κατάφερε ποτέ να δικαιώσει τις προσδοκίες και είναι πλέον η στιγμή να αποχωρήσει. Για τον Γάλλο τεχνικό λοιπόν είναι διπλή χαρά. Θα καταφέρει να δώσει έναν δυσαρεστημένο παίκτη που δεν θα πάρει άλλες ευκαιρίες και παράλληλα θα ξεφορτωθεί ένα βαρύ -με βάση και την απόδοση του παίκτη- συμβόλαιο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ