ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Δίνει Κόστα για Zεσούς, για να δελεάσει τον Πεπ η Γιουβέντους!

Η Γιουβέντους είναι έτοιμη να παραχωρήσει ως αντάλλαγμα τον Ντούγκλας Κόστα για να φέρει στο Τορίνο τον Γκάμπριελ Zεσούς.

Δίνει Κόστα για Zεσούς, για να δελεάσει τον Πεπ η Γιουβέντους!

Η Γιουβέντους είναι έτοιμη να κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να προχωρήσει σε μία μεγάλη μεταγραφή. Στη γηραιά κυρία δεν έμεινα ευχαριστημένοι με την επιστροφή Ιγκουαϊν. Η παρουσία του Σάρι στο πάγκο έδωσε ευκαιρία στον Αργεντινό να επιστρέψει στην ομάδα. Μαζί, έκαναν πράγματα και θαύματα στη Νάπολι και στο Τορίνο περίμεναν μία αντίστοιχη πορεία. Αν και άκρως φιλότιμος ο Ιγκουαϊν, δεν κατάφερε να πιάσει τα στάνταρ του παρελθόντος και το καλοκαίρι θα δει την έξοδο. Στην Γιουβέντους θέλουν να κάνουν μία μεγάλη κίνηση για την κορυφή της επίθεσης, Το γεγονός μάλιστα ότι ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας είναι υψηλός, κάνουν τον Γκάμπριελ Zεσούς την νούμερο ένα επιλογή.

Τα πράγματα όμως για την περίπτωση του Βραζιλιάνου δεν είνια καθόλου εύκολα. Στη Σίτι τον πιστεύουν πολύ και ο Πεπ του έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Παρόλα αυτά, ο Κουν εξακολουθεί να είναι ο βασικός επιθετικός των πολιτών και αυτό νομοτελειακά περιορίζει το χρόνο συμμετοχής του Zεσούς. Όσο κι αν τον πιστεύουν. όσο κι αν ο Πεπ θέλει να τον αξιοποιήσει. Ο Βραζιλιάνος ως επι το πλείστον είναι αναπληρωματικός και μάλιστα για μεγάλο διάστημα.

Η Γιουβέντους λοιπόν, θέλει να εκμεταλλευτεί αυτή την κατάσταση και να προσεγγίσει τον Zεσούς που είναι ανοικτός στη μεταγραφή. Για να κάμψει δε τις αντιρρήσεις του Πεπ, ρίχνει στο τραπέζι το όπλο Κόστα. Ο έτερος Βραζιλιάνος έχει συνεργαστεί με τον Γκουαρντιόλα στην Μπάγερν, παίζοντας μάλιστα το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας του. Ο Πεπ ξέρει τα προσόντα του Κόστα και θα ήθελε πολύ να τον δει στο Μάντσεστερ. Αν τελικά βρεθεί η χρυσή τομή για να ικανοποιηθούν όλοι οι συμμετέχοντες του deal, η μεταγραφή θα είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί. Δίνει Κόστα για Ζεσούς, για να δελεάσει τον Πεπ η Γιουβέντους!

Ο παράγοντας Αγκουέρο

Ένας βασικός παράγοντας που μπορεί να καθορίσει τη συμφωνία, είναι ο Κουν Αγκουέρο. Ο Αργεντινός έχει το ελεύθερο από τους πολίτες να κάνει ότι θέλει σχετικά με το μέλλον του και αυτό δημιουργεί παράθυρα στο Ζεσούς. Αν τελικά ο Αγκουέρο γυρίσει στην πατρίδα του όπως είχε πει κάποτε, τότε όλα θα αλλάξουν. Αυτομάτως η Σίτι θα διακόψει τις συζητήσει και ακόμα και ίδιος ο Zεσούς, θα δει με πολύ καλό μάτι της παραμονή του στους πολίτες.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ