ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα: Σκέφτονται νέες περικοπές μισθών

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να ζητήσει ξανά από τους ποδοσφαιριστές της να μειώσουν τους μισθούς τους.

Μπαρτσελόνα: Σκέφτονται νέες περικοπές μισθών

Η Μπαρτσελόνα διαθέτει το πιο ακριβό ρόστερ αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι ο κορονοϊός έχει πλήξει τη τσέπη της περισσότερο από υπόλοιπες ομάδες. Οι παίκτες από τη μεριά τους ανακοίνωσαν πριν λίγες μέρες ότι συμφώνησαν να περικόψουν το μισθό τους κατά 70% για να βοηθήσουν το σύλλογο. Υποστήριξαν, μάλιστα, ότι μπορεί να δεχθούν και μείωση κατά 2% παραπάνω προκειμένου να διασφαλίσουν ότι δε θα απολυθούν οι υπάλληλοι της ομάδας.

Ωστόσο, αυτές οι κινήσεις μοιάζουν να μην είναι αρκετές για την οικονομική επιβίωση των Καταλανών. Σύμφωνα με την Mundo Deportivo, o πρόεδρος του συλλόγου, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, έχει ζητήσει από τους συνεργάτες του να συντάξουν μία έκθεση μέχρι τον Μάιο. Αυτή θα περιλαμβάνει εκτιμήσεις για την πιθανή οικονομική ζημιά που θα έχει δεχθεί η Μπάρτσα μέχρι να υποχωρήσει ο ιός. Η έκθεση, πάντως θα είναι δύσκολο να εκπονηθεί δεδομένου ότι κανείς δε γνωρίζει αν θα γίνουν κεκλεισμένων οι εναπομείναντες αγώνες, πότε θα ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα κ.τ.λ.π.

Σκέψεις για νέες περικοπές

Υπό αυτές τις συνθήκες, λοιπόν, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα σκέφτεται να προβεί σε περικοπές. Ειδικότερα, ενδέχεται να ζητήσει εκ νέου από τους ποδοσφαιριστές να κάνουν και άλλες παραχωρήσεις. Ειδικότερα, με τις τωρινές μειώσεις, η ομάδα θα σώσει 14 εκατομμύρια ευρώ μόνο από τους μισθούς. Στο σύλλογο νιώθουν ότι αυτό το ποσό δεν είναι αρκετό. Γι΄αυτό το λόγο θέλουν να αντιγράψουν τα παραδείγματα ομάδων, όπως η Ντόρτμουντ και η Γκλάντμπαχ. Πρόκειται για ομάδες που έχουν κάνει ακόμα πιο γενναίες περικοπές. Το καλύτερο παράδειγμα, βέβαια, είναι αυτό της Γιουβέντους. Η “μεγάλη κυρία” έχει εξοικονομήσει 90 εκατομμύρια ευρώ χάρη στις μειώσεις των μισθών.

Αυτό που φοβούνται οι ηγέτες των “μπλαουγκράνα” πάντως, είναι μην υπάρξουν περαιτέρω προστριβές με τους παίκτες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο Μέσι πριν λίγες μέρες κατηγόρησε δημόσια ανθρώπους της διοίκησης που προσπαθούν μέσω διαρροών στα μίντια να πλήξουν την εικόνα των ποδοσφαιριστών.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ