Μάντσεστερ Σίτι

Γουόκερ: «Ζητάω σε όλους συγγνώμη, επειδή τους απογοήτευσα…»

Ο Κάιλ Γουόκερ απολογήθηκε για την επιλογή του να κάνει πάρτι εν μέσω καραντίνας...

Στην Αγγλία έχει δοθεί εντολές στους πολίτες να μένουν στα σπίτια τους, λόγω της πανδημίας. Όλοι οι ποδοσφαιριστές της Πρέμιερ Λιγκ εκμεταλλεύονται θετικά την δημοτικότητα τους και προσπαθούν να περάσουν τα δικά τους μηνύματα μέσω των social media. Ο Κάιλ Γουόκερ είναι ένας από αυτούς που παρακάλεσε τους πολίτες να μένουν σπίτι και να ακούνε τους ειδικούς.

Ωστόσο, σήμερα η SUN αποκάλυψε πως την περασμένη εβδομάδα ο Άγγλος έκανε ένα πάρτι στο σπίτι του! Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι έσπασε την καραντίνα και επιβεβαιώθηκε από άτομα που πήρε μέρος στο πάρτι!

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αναγκάστηκε να απολογηθεί μετά από τα αρκετά αρνητικά σχόλια που δέχθηκε. Ωστόσο στο τέλος έστειλε για μια ακόμη φορά το μήνυμα του.

«Θέλω να απολογηθώ δημόσια για τις επιλογές που έκανα την περασμένη εβδομάδα και δημοσιεύτηκαν σε Μέσα και αφορούν την ιδιωτική μου ζωή. Καταλαβαίνω πως σαν ποδοσφαιριστής πρέπει να είμαι πρότυπο. Έτσι θέλω να ζητήσω συγγνώμη στην οικογένεια μου, στους φίλους μου, στον σύλλογο μου και στους φιλάθλους», τόνισε.

«Υπάρχουν ήρωες αυτήν την στιγμή που παλεύουν. Θα συνεχίσω να τους στηρίζω. Η πράξη μου αυτή έρχεται σε αντίθεση με αυτά που θα έπρεπε να κάνω εν μέσω καραντίνας. Θέλω να δώσω και να επιμείνω στο μήνυμα μου: “Μείνετε σπίτι, μείνετε ασφαλείς”», ανέφερε χαρακτηριστικά ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ