Λίβερπουλ

Λίβερπουλ: Στα “ύψη” όρισε την τιμή του Μανέ

Δυσκολεύει για την Ρεάλ Μαδρίτης η απόκτηση του Σαντιό Μανέ, μετά και την τιμή που όρισαν οι "ρεντς" για την παραχώρησή του.

Ολοένα και πιο δύσκολη γίνεται η περίπτωση του Σαντιό Μανέ για την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Σενεγαλέζος φορ είναι στο στόχαστρο του Ζιντάν, αλλά όπως φαίνεται η απόκτησή του θα παραμείνει ένα άπιαστο όνειρο.

Αυτό διότι η τιμή που έχει θέσει η διοίκηση της Λίβερπουλ μοιάζει πολύ υψηλή. Όχι με τα έως τώρα δεδομένα της αγοράς, αλλά με αυτά που θα έχουμε μόλις περάσει η κρίση του κορονοϊού. Μανέ

Απαγορευτική -θα- είναι η τιμή του Μανέ

Αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Λίβερπουλ ζητάει 150 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του αστέρα της. Ασφαλώς με τα μέχρι τώρα δεδομένα της αγοράς, δεν μοιάζει και πολύ υψηλή. Αντιθέτως μάλιστα, ο Σενεγαλέζος μοιάζει να είναι και… φθηνός συγκριτικά με πρόσφατες μεταγραφές.

Όμως, οι ιθύνοντες των “ρεντς” δεν τρελάθηκαν. Γνωρίζουν πως τα οικονομικά δεδομένα έχουν αλλάξει μετά τον κορονοϊό. Δηλαδή, όπως έχουν προβλέψει πολλοί ειδικοί του χώρου, οι μεταγραφές των 100 εκατ. θα είναι παρελθόν. . Οπότε η τιμή αυτή θα είναι απλησίαστη για οποιαδήποτε ομάδα

Ακόμα και για την Ρεάλ Μαδρίτης, θα είναι υπέρβαση να δώσει αυτά τα λεφτά για να κάνει δικό της τον Μανέ. Δεν είναι απίθανο το μπάτζετ των μεταγραφών σαν σύνολο να κυμαίνεται σε αυτά τα ύψη. Οπότε είναι δύσκολο ο Ζιντάν να το ξοδέψει όλο σε έναν ποδοσφαιριστή. Όσο και να εκτιμά τις ικανότητές του.

Μάλιστα, με το συμβόλαιο του παίκτη να λήγει το 2023, η Λίβερπουλ δεν πρόκειται να μπει καν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων. Η τιμή που έχει δώσει είναι αδιαπραγμάτευτη και μόνο με αυτό το ποσό θα δεχθεί να τον δώσει. Μένει να δούμε ασφαλώς και την στάση του ίδιου του παίκτη σε αυτά τα νέα, αλλά ο 28χρονος άσος δεν έχει δείξει τάξεις φυγής.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν ο Ζιντάν θα πρέπει να κοιτάξει αλλού για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της Ρεάλ. Ήδη έχουν ακουστεί τα ονομάτα των Μαχρέζ και Φεράν Τόρες, ενώ είναι σίγουρο πως η λίστα αυτή θα πληθαίνει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ