ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Έγραψε ιστορία ο Νόιερ – Περισσότερα clean sheets από κάθε άλλον στο Champions League (stats)
«Η Μπαρτσελόνα κινείται μυστικά για την απόκτηση του Ντιμπάλα»
Αντσελότι: «Μας πίεσε πολύ η Σίτι, δεν θα πεθάνει ποτέ η Ρεάλ Μαδρίτης»
H UEFA… ζει και αναπνέει για το σενάριο Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαπέ
Λίβερπουλ: Στο Λονδίνο ο παιχταράς που θα διαδεχθεί τον Σαλάχ
Τα δύο παιδικά λάθη του Σάκα στο φινάλε του Μπάγερν – Άρσεναλ (vid)
Ρόντρι: «Είδα μόνο μια ομάδα στο γήπεδο, έπρεπε να περάσει η Σίτι»
Μπέλινγχαμ: «Δεν υπάρχει πίεση, ευθύνη και ευλογία να παίζεις για τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Άρσεναλ: Θέλει να κλέψει “διαμαντάκι” της Ρεάλ

Έναν πολύ μεγάλο ταλέντο έχει στην λίστα της η Άρσεναλ, με τον Μίκελ Αρτέτα να είναι έτοιμος να "κλέψει" ένα αστεράκι της Ρεάλ Μαδρίτης.

Άρσεναλ: Θέλει να κλέψει “διαμαντάκι” της Ρεάλ

Την γνωστή της τακτική θα συνεχίσει και φέτος η Άρσεναλ. Οι “κανονιέρηδες” αρέσκονται στο να εντοπίζουν νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και να τους φέρνουν με λίγα χρήματα στο Λονδίνο. Κάτι το οποίο ασφαλώς δεν έχουν λόγο να μην το κάνουν και φέτος.

Σε αυτό λοιπόν το μοτίβο, ο Αρτέτα έχει εντοπίσει στην πατρίδα του τον νέο του μεταγραφικό στόχο. Πρόκεται για τον Θέζαρ Γκελαμέρτ της Ρεάλ Μαδρίτης. Άρσεναλ

Ο Ζιντάν τον πιστεύει, αλλά όχι όσο θα ήθελε ο ίδιος

Ο Γάλλος τεχνικός έχει επικοινωνήσει με τον νεαρό μεσοεπιθετικό και του έχει πει ότι πιστεύει στο ταλέντο του. Όμως, ο 19χρονος δεν είναι σίγουρος ότι μπορεί να πάρει σύντομα κάποια ευκαιρία στην πρώτη ομάδα. Οπότε έχει αρχίσει να εξετάζει τις εναλλακτικές του. Και όπως όλα δείχνουν έχει αρκετές επιλογές.

Το φαβορί για την απόκτησή του, εφόσον ασφαλώς φύγει, φέρεται να είναι η Άρσεναλ. Ο Αρτέτα έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την υπογραφή του και μοιάζει να είναι ένα βήμα πιο κοντά από τους υπόλοιπους διεκδικητές του. Λυών και Ντόρτμουντ πάντως κοιτάζουν από κοντά τις εξελίξεις. Μάλιστα, η γαλλική ομάδα είχε κάνει και στο παρελθόν την προσπάθειά της να τον αποκτήσει αλλά η Ρεάλ αρνήθηκε την πρότασή της.

Όμως, πλέον η υπόθεσή του Γκελαμέρτ είναι πιο εφικτή για τους υποψήφιους “μνηστήρες”. Το συμβόλαιο του με τους Μαδριλένους λήγει σε ένα χρόνο από τώρα και όσο δεν υπογράφει τόσο πιο πιθανή θα είναι η αποχώρησή του. Βέβαια, για να δεχθεί η Ρεάλ να τον παραχωρήσει με κανονική μεταγραφή, έχει θέσει ως όρο να υπάρχει ρήτρα επαναγοράς.

Ο Ζιντάν πάντως αναμένεται να κάνει μία τελευταία προσπάθεια να τον πείσει να επεκτείνει την συνεργασία του. Για την ώρα η εναλλακτική που θέλει να του παρουσιάσει είναι δοκιμασμένη και σε άλλα ταλέντα της ομάδας (βλέπε Χακίμι, Όντεγκααρντ). Δηλαδή, να ανανεώσουν για 2 επιπλέον χρόνια και να πάει ο παίκτης δανεικός ώστε να δείξει τι αξίζει. Αφού λοιπόν επιστρέψει τότε με βάση την απόδοσή του θα μπορούν ξανασυζητήσουν την θέση του στο ρόστερ.

Η Σαραγόσα ήδη έχει κάνει την πρόταση της για μονοετή δανεισμό και ασφαλώς είναι η εναλλακτική που προτιμάνε οι “μερένχες”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ