Παρί Σεν Ζερμέν

Ο κορονοϊός κρατάει στην Παρί Εμπαπέ και Νεϊμάρ! (pic)

Μεγάλη επίπτωση στο μεταγραφικό παζάρι θα έχει η εξάπλωση του κορονοϊού, με τους δύο αστέρες της Παρί να επηρεάζονται άμεσα.

Οι οικονομικές συνέπειες του κορονοϊού είναι ήδη ορατές. Όλες οι ομάδες καταγράφουν ζημίες στα ταμεία τους και αυτό ασφαλώς θα έχει αντίκτυπο στο μεταγραφικό παζάρι.

Όπως υπολογίζεται δηλαδή ο αριθμός των μεταγραφών θα μειωθεί, όπως και το κόστος τους. Άλλωστε, τα ποσά είχαν ξεφύγει τα τελευταία χρόνια και τα νούμερα που είχαμε δει θα κάνουμε καιρό να τα ξαναδούμε.

Επομένως, η μετακίνηση κάποιων “φευγάτων” αστέρων ίσως πάρει παράταση. Μεγάλοι “χαμένοι” όπως αναφέρει και η Equipe θα είναι οι Νεϊμάρ και Εμπαπέ. Οι δύο παίκτες της Παρί ήταν κοντά στην έξοδο, αλλά τώρα μοιάζει δύσκολο να βρεθεί ομάδα να μπορέσει να τους “αντέξει” οικονομικά.

Ένα σενάριο που μοιάζει “εφιαλτικό” για τον Βραζιλιάνο άσο, ο οποίος φαίνεται πως ήταν κοντά στην επιστροφή του στο Καμπ Νου. Μία μεταγραφή που προσπαθεί να πετύχει εδώ και δύο χρόνια.

Τουλάχιστον λοιπόν φαίνεται πως θα παραμείνουν στη γαλλική πρωτεύουσα για μία ακόμα σεζόν. Έως ότου δηλαδή ομαλοποιηθούν τα οικονομικά των ομάδων μετά την φετινή κρίση. Επίσης, τα συμβόλαια των δύο παικτών θα μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο τους, οπότε θα είναι και πιο προσιτοί. Παρί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ