Μπαρτσελόνα

“Ο Μέσι δεν εκτιμάει καθόλου το Γκριεζμάν”!

Το μέλλον του Αντουάν Γκριεζμάν στη Βαρκελώνη προβλέπεται εξαιρετικά δυσοίωνο. Αυτή τη φορά ο λόγος είναι εξωαγωνιστικός και συγκεκριμένα οι κακές σχέσεις που φαίνεται να διατηρεί ο Γάλλος με το Λιονέλ Μέσι

Η θητεία του Αντουάν Γκριεζμάν στη Μπαρτσελόνα δεν εξελίσσεται καθόλου καλά. Οι “μπλαουγκράνα”  κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να τον αποκτήσουν από την Ατλέτικο το περσινό καλοκαίρι. Ωστόσο, ο ίδιος δεν έχει δικαιολογήσει τα 130 εκατομμύρια που κόστισε η μεταγραφή του.

Μάλιστα, το όνομα του Γάλλου επιθετικού συνδέεται τις τελευταίες ημέρες με τη μάχη που καταβάλλει η Μπάρτσα για τους Νεϊμάρ και Λαουτάρο Μαρτίνεζ. Ο Γκριεζμάν ενδέχεται να αποτελέσει το έμψυχο αντάλλαγμα των Καταλανών, προκειμένου να μπουν πιο δυνατά στις διαπραγματεύσεις για τον επόμενο επιθετικό τους.

Μπορεί ο ίδιος να δηλώνει άγνοια για το θέμα, ωστόσο τα ρεπορτάζ συνεχίζουν να τον θεωρούν “τελειωμένο” από τη Μπαρτσελόνα. Αυτή τη φορά, ο κύριος λόγος φαίνεται να είναι η σχέση του με το Λιονέλ Μέσι.

Η βρετανική εκπομπή “Transfer Window Podcast” αποκαλύπτει πως οι σχέσεις των δύο επιθετικών δεν βρίσκονται σε καθόλου καλό επίπεδο. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, εφόσον κάποιος παίκτης δεν έχει την…έγκριση του Μέσι, τότε δύσκολα μπορεί να μακροημερεύσει στο “Καμπ Νου”.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στη συγκεκριμένη εκπομπή

“Έχει προγραμματιστεί πώληση του Γκριεζμάν το καλοκαίρι. Ο Γκριεζμάν δεν έχει θετική επιρροή στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα και ο Λιονέλ Μέσι δεν εκτιμάει την συμπεριφορά του και δεν τον βλέπει καν σαν πραγματικό συμπαίκτη”! Suárez, Messi and Neymar will get back together in Uruguay

Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα λοιπόν, φαίνεται αρνητικός στο να συνεχίσει ο Γάλλος επιθετικός στην ομάδα. Είναι άλλωστε γνωστό τοις πάσι, πως το παρεάκι Μέσι – Σουάρεζ θέλει όσο τίποτα την επιστροφή του Νεϊμάρ στη Μπαρτσελόνα.

Οι τρεις τους είχαν αναπτύξει τρομερή χημεία εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, με τα αποτελέσματα να αποδεικνύουν πως το “MSN” ήταν με διαφορά ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ