Μπαρτσελόνα

“Ο Μέσι στην Ίντερ δεν είναι όνειρο απατηλό”

Ο πρώην πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, δε θεωρεί απίθανη την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από τη Μπάρτσα με τελικό προορισμό τους "νερατζούρι".

Δεν είναι μυστικό ότι η σχέση του Λιονέλ Μέσι με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα περνάει κρίση. Ο ίδιος έχει κατηγορήσει δημόσια τη διοίκηση των Καταλανών ότι δεν προστατεύει τους παίκτες. Δεν έχει περάσει, άλλωστε, πολύ καιρός από το σκάνδαλο με την εταιρεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης που φέρεται ότι είχε προσλάβει ο Μπαρτομέου για να διαφημίζει τον ίδιο και να δυσφημεί όσους του ασκούν κριτική. Ο πρόεδρος της ομάδας το είχε διαψεύσει, βέβαια, λέγοντας ότι είναι υπεύθυνη για την παρακολούθηση των δημοσιευμάτων που αφορούν την ομάδα. Λίγες ημέρες αργότερα διέκοψε τη συνεργασία μαζί της.

Την ίδια ώρα, η αδυναμία αντικατάστασης του Νεϊμάρ τα τελευταία 3 χρόνια έχουν αναγκάσει τον Μέσι να συνεχίζει να παλεύει να βγάζει σε κάθε αγώνα το φίδι από την τρύπα. Η ομάδα εξαρτάται υπερβολικά από αυτόν, κάτι που κοστίζει στην Ευρώπη. Έτσι, με το συμβόλαιο του 32χρονου να λήγει το 2021, τα δημοσιεύματα θέλουν τη Μάντσεστερ Σίτι και την Ίντερ να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Ο Μοράτι δεν το απέκλεισε

Ο πρώην πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, πάντως εξέφρασε την πίστη του για μία πιθανή συμφωνία. Ας σημειωθεί ότι είχε προσπαθήσει να εξασφαλίσει την υπογραφή όταν αυτός κινούσε τα νήματα στο Μιλάνο.

“Δε νομίζω ότι είναι απαγορευμένο όνειρο η αγορά του. Ίσως να μην ήταν ούτε και πριν από την κρίση του κορονοϊού. Ο Μέσι βρίσκεται στο τέλος του συμβολαίου του και σίγουρα θα γίνει προσπάθεια να τον πλησιάσουν. Δε ξέρω αν η κατάσταση αυτή θα αλλάξει τίποτα. Πιστεύω, όμως, ότι θα δούμε περίεργα πράγματα μέχρι τη λήξη της χρονιάς”.

Ο 74χρονος επιχειρηματίας σχολίασε επίσης και τη πιθανή αποχώρηση του Λαουτάρο. Ειδικότερα υποστήριξε ότι πρόκειται για ένα πολύ καλό παίκτη που ενδιαφέρεται για την καριέρα του. Πρόσθεσε, όμως, ότι η Ίντερ πρέπει να προσεγγίσει την υπόθεση ως μία μεγαλύτερη επιχείρηση για την προσέλκυση καλύτερων παικτών, όπως ο Μέσι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ