ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
Πλουτίζει κι άλλο ο Κριστιάνο, κέρδισε τη μάχη με τη Γιουβέντους!
Μπάγερν VS Άρσεναλ, Σίτι VS Ρεάλ: Οι ενδεκάδες των τιτανομαχιών! (vid)
Μπαρτσελόνα: Στα… τάρταρα τα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Παρί!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει τον παίκτη που… την κάνει από τη Γιουβέντους!
Τσέλσι: Ο λόγος που ο Τζάκσον πήγε να «κλέψει» το πέναλτι από τον Πάλμερ!
Μπάγερν: Το σχόλιο του Κέιν για τον Νάγκελσμαν!
Η Ρεάλ βρήκε τον αμυντικό που έψαχνε στην Άρσεναλ!
«Ντόπαρε» τους παίκτες της Άρσεναλ ο Αρτέτα με τις δηλώσεις του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Οι παίκτες αμφισβητούν τις προθέσεις των προέδρων

Απευθείας συνάντηση με τους προέδρους των ομάδων τους θέλουν οι παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ για να πειστούν να περικόψουν τους μισθούς τους.

Πρέμιερ Λιγκ: Οι παίκτες αμφισβητούν τις προθέσεις των προέδρων

Η Πρέμιερ Λιγκ είναι από τα πρωταθλήματα που αντιμετωπίζει τα μεγαλύτερα προβλήματα συντονισμού σχετικά με τις αποφάσεις των συλλόγων για περικοπές μισθών σε παίκτες και υπάλληλους. Ήδη η Τότεναμ και η Λίβερπουλ εκμεταλλευόμενες τον νόμο της βρετανικής κυβέρνησης ανάγκασαν τους υπαλλήλους τους σε υποχρεωτική άδεια άνευ αποδοχών. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι το 80% του μισθού τους θα το πληρώνει το κράτος και το υπόλοιπο 20% οι σύλλογοι. Η απόφασή τους, όμως, να μην πειράξουν τα μισθολόγια των παικτών τους εξόργισε την κοινή γνώμη.

Όσον αφορά τους ίδιους τους παίκτες η κατάσταση είναι περίπλοκη. Η Πρέμιερ Λιγκ έχει προτείνει στους παίκτες να μειώσουν το μισθό τους κατά 30%. Το προηγούμενο Σάββατο (4/4), όμως, σε μία έντονη τηλεδιάσκεψη 45 λεπτών, που συμμετείχαν αρχηγοί και προπονητές, εκφράστηκε ο σκεπτικισμός και ο θυμός των παικτών αναφορικά με τα σχέδια των προέδρων των συλλόγων τους. Ειδικότερα, με τους Νομπλ, Ντε Μπρούιν και Ντίνι να είναι οι μόνοι που τους επιτράπηκε να μιλήσουν, αμφισβητήθηκαν οι προθέσεις των εργοδοτών τους. Πολλοί θεωρούν ότι κάποιοι σύλλογοι χρησιμοποιούν αυτήν την κρίση για να μην εκπληρώσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις σε παίκτες και υπαλλήλους.

Ζητούν συνάντηση με τους ηγέτες των ομάδων

Γι΄ αυτό το λόγο, οι αρχηγοί θέλουν να μιλήσουν απευθείας με τους προέδρους των ομάδων. Στη συζήτηση που θα έχουν μαζί τους, θα ζητήσουν εγγυήσεις σχετικά με την πορεία των χρημάτων τους σε καλούς σκοπούς. Παράλληλα, θέλουν να διαβεβαιωθούν ότι οι υπάλληλοι δε θα χάσουν τη δουλειά τους.

Αυτό φυσικά, θα φέρει στη δύσκολη θέση τους δισεκατομμυριούχους κατόχους των ομάδων. Θα χρειαστεί να εξηγήσουν για ποιο λόγο όντας τόσο πλούσιοι χρειάζονται τόσο μεγάλη βοήθεια για να διαχειριστούν την κρίση. Ας σημειωθεί, ότι οι προτάσεις της Πρέμιερ Λιγκ για 30% μείωση μισθών στους παίκτες δεν είναι υποχρεωτικές. Κάθε σύλλογο μπορεί να τις εφαρμόσει με όποιο τρόπο θέλει.  Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι οι παίκτες της Γιουνάιτεντ θα δώσουν ολόκληρο το 30% ενός μήνα σε τοπικά νοσοκομεία και κέντρα υγείας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ