Ρεάλ Μαδρίτης

Διαφωνεί με την μείωση των συμβολαίων ο Κρόος!

Ο Τόνι Κρόος θεωρεί πως υπάρχουν άλλοι τρόποι προκειμένου να βοηθήσουν οι ποδοσφαιριστές σε αυτήν την δύσκολη κατάσταση...

Όλες οι ομάδες προσπαθούν να βρουν λύσεις έτσι ώστε να μην… ¨καταστραφούν” οικονομικά, λόγω της πανδημίας. Ο προγραμματισμός όλων των συλλόγων έχει πάει στράφι, καθώς μετά την διακοπή της αγωνιστικής δράσης, χάθηκαν αρκετά εκατομμύρια.

Ήδη σε αρκετές ομάδες έχει επιβληθεί μέτρο για μείωση των συμβολαίων σε ποδοσφαιριστές και προπονητές. Μπαρτσελόνα, Μπάγερν, Ντόρτμουντ, Γιουβέντους κ.α, είναι μερικές από αυτές. Χθες και η Σέριε Α αποφάσισε να υπάρξει μείωση 30% στα συμβόλαια.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από την Ισπανία και η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αρχίσει συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές της, έτσι ώστε να υπάρξει μια μείωση στους μισθούς. Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται όμως από τους Μαδριλένους.

Από την άλλη ο Τόνι Κρόος είναι… ενάντια σε μια τέτοια απόφαση, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του

«Το να μειωθούν οι μισθοί, θα είναι μια μάταιη δωρεά προς τον σύλλογο. Είμαι υπέρ όμως στο να δώσω όλο μου τον μισθό, προκειμένου να βοηθήσω πραγματικά. Σε όλους λένε να βοηθήσουν εκεί που είναι απαραίτητο και υπάρχουν αρκετά μέρη που θέλουν οικονομική βοήθεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Πολλά κλαμπ έχουν σοβαρό ζήτημα. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται και από το πως θα εξελιχθεί όλο αυτό. Αν αρχίσει σύντομα το πρωτάθλημα, τότε θα βρεθούν λύσεις. Αν όμως κριθεί απαραίτητο να πάμε χωρίς ποδόσφαιρο μέχρι τον χειμώνα, τότε σίγουρα μερικές ομάδες ίσως να μην μπορούν να τα καταφέρουν», είπε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ