Τσέλσι

Η Γιουνάιτεντ στέλνει τον Ντεμπελέ στην Τσέλσι

Ένα βήμα πιο κοντά στην απόκτηση του Μούσα Ντεμπελέ είναι πλέον η Τσέλσι, με την Γιουνάιτεντ να ανοίγει τον δρόμο για τους "μπλε".

Ψηλά στην μεταγραφική λίστα των ανθρώπων της Τσέλσι είναι ο Μούσα Ντεμπελέ. Ο Γάλλος επιθετικός εντυπωσιάζει με την φανέλα της Λυών την φετινή σεζόν και οι “μπλε” θέλουν να τον κάνουν δικό τους.

Άλλωστε είχαν κάνει και τον Γενάρη την πρότασή τους, αλλά η γαλλική ομάδα την έκρινε ανεπαρκή. Οι 33 εκατ. λίρες που έδιναν οι Λονδρέζοι ήταν αρκετά λιγότερα σε σχέση με αυτά που αξιώνει η διοίκηση της Λυών για την παραχώρησή του. Ντεμπελέ

Έρχεται πιο αποφασισμένη η Τσέλσι, η Γιουνάιτεντ κοιτάζει διακριτικά

Λίγο η φόρμα του Τάμι Άμπραχαμ, λίγο η παρουσία των Ζιρού και Μπατσουαγί  στο ρόστερ έπεισαν τον Λάμπαρντ να μην κάνει μεγάλο άνοιγμα για την απόκτηση του Ντεμπελέ. Όμως, με το  συμβόλαιο του Ζιρού να λήγει και τον Βέλγο συμπαίκτη του να είναι επίσης κοντά στην έξοδο, ο Άγγλος τεχνικός θέλει έναν επιθετικό.

Είτε για να παίξει μαζί με τον Άμπραχαμ στην κορυφή. Είτε για να ανταγωνίζονται για την θέση του βασικού φουνταριστού. Κάτι που πιστεύει θα είναι ευεργετικό και για τους παίκτες και την εξέλιξή του, αλλά και για τον ίδιο. Ο Λάμπαρντ θέλει να έχει λύσεις ώστε να μπορεί να εναλλάσσει  σχήματα και πρόσωπα ανάλογα με την κρίση του.

Η Λυών πάντως είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο πώλησης του παίκτη. Ξέρει άλλωστε πως δεν μπορεί να τον κρατήσει παρά την θέλησή του. Όμως, για να γίνει αυτό θα πρέπει να λάβει μία πρόταση γύρω στις 60 εκατ. λίρες. Ένα ποσό που θα προσπαθήσει να διαπραγματευθεί η Τσέλσι. Μάλιστα η διοίκηση της ομάδας να είναι αισιόδοξη ότι θα μπορέσει να το κατεβάσει.

Άλλωστε, τα οικονομικά δεδομένα μετά τον κορονοϊό θα αλλάξουν και οι τιμές των παικτών ενδέχεται να πέσουν. Εκτός αυτού όμως, οι “μπλε” έχουν σύμμαχό τους και την Γιουνάιτεντ στην προσπάθειά τους για παζάρια. Οι “κόκκινοι διάβολοι” είχαν επίσης τον παίκτη στο στόχαστρο, αλλά όπως φαίνεται θα πάρουν μόνο τον Ιγκάλο για την κορυφή της επίθεσης.

Έτσι, θα καλύψουν το κενό στην επίθεση με μία φθηνή λύση και θα τους μείνουν λεφτά για τον μεγάλο τους στόχο, τον Σάντσο. Σκοπεύουν να επανέλθουν για τον Ντεμπελέ, μόνο εάν αποτύχει με τους υπόλοιπους στόχους. Κάτι που ενδέχεται να δώσει πολύ χρόνο στην Τσέλσι ώστε να τον κάνει δικό της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ