Γιουβέντους

Μπερναρντέσκι: Έτοιμη να δώσει δύο παίκτες η Μπάρτσα!

Η Μπαρτσελόνα κινείται ζεστά για την απόκτηση του Μπερναρντέσκι από την Γιουβέντους και έτοιμη έτοιμη να προσφέρει δύο έμψυχα ανταλλάγματα.

Ενδιαφέρον έχει προκύψει από την Μπαρτσελόνα για την περίπτωση του Μπερναρντέσκι. Ο Ιταλός είναι πιθανό να αποχωρήσει από την Γιουβέντους και οι Καταλανοί καλοβλέπουν την περίπτωσή του. Τις προηγούμενες μέρες στην Ιταλία πολλά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για κοινή επιθυμία του παίκτη και της ομάδας να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους. Ούτε η Γιούβε είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη με την παρουσία του, αλλά και εκείνος δεν είναι ικανοποιημένος με τον ρόλο που έχει στην ομάδα. Παίρνει ευκαιρίες, αλλά δεν είναι αυτό που θέλει. Ξέρει ότι δεν λογίζεται ως βασικός και σε κάθε εμφάνιση κρίνεται.

Όλη αυτή η κατάσταση του δημιουργεί άγχος και δεν μπορεί να αποδώσει όπως θα ήθελε. Από την άλλη ο Σάρι δεν θα είχε πρόβλημα να τον “χάσει” αφού αγωνίζεται σε μία θέση που υπάρχουν επιλογές. Ειδικά αν υπάρξει κάποια καλή πρόταση, το “ναι” των γιουβεντίνων θεωρείται δεδομένο. Προσφέρει δύο παίκτες για Μπερναρντέσκι η Μπαρτσελόνα!

Η εμπλοκή της Μπαρτσελόνα

Η Μπάρτσα χάψνει ενίσχυση στην συγκεκριμένη θέση, ειδικά όσο ο Ντεμπελέ έχει τα γνωστά προβλήματα τραυματισμών. Ο Μπερναρντέσκι έχει ποιότητα και μπορεί να βοηθήσει. Για να γίνει κάτοικος Βαρκελώνης μάλιστα, η διοίκηση είναι έτοιμη να προσφέρει όχι έναν αλλά δύο παίκτες από το υπάρχον ρόστερ. Ο λόγος για τους Ράκιτιτς και Ουμτιτί. Ο πρώτος είναι δεδομένο ότι το καλοκαίρι θα αποτελέσει παρελθόν και αρέσει στην Γιουβέντους. Ο δεύτερος αγωνίζεται σε μία θέση όπου υπάρχουν πολλές επιλογές, αλλά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε ο Σάρι στο κέντρο της άμυνας (χιαστούς Κιελίνι και Ντεμιράλ), ανοίγουν κι εκεί την ενδεχόμενο μίας μεταγραφής. Ειδικά όταν αυτή έρχεται ως έμψυχο αντάλλαγμα και δεν απαιτεί χρήματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ