Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σκέψεις “επαναπατρισμού” για Τορέιρα
Άρσεναλ

Σκέψεις “επαναπατρισμού” για Τορέιρα

Δεν μπορεί να προσαρμοστεί στην Πρέμιερ Λιγκ ο Λούκας Τορέιρα, με αρκετές ομάδας της Σέριε Α ήδη να "ορέγονται" τον 24χρονο άσο.

08.04.2020 | 21:07

Δύσκολες στιγμές φέρεται να περνάει ο Λούκας Τορέιρα στην Άρσεναλ. Η έως τώρα καριέρα του δεν πηγαίνει όπως θα ήθελε και ο Ουρουγουανός μέσος “ψάχνεται” για να επιστρέψει στην Σέριε Α.

Υπενθυμίζεται, ότι το 2018 ο διεθνής άσος άφησε την Σαμπντόρια για την Άρσεναλ έναντι 29 εκατ. ευρώ. Οι προσπάθειές του όμως να καθιερωθεί στο “Νησί” δεν έχουν αποδώσει καρπούς και πλέον μιλάει με ομάδες από την Ιταλία.

Μίλαν και Νάπολι είναι ήδη σε επικοινωνία

Δύο χρόνια μετά την μετακίνησή του λοιπόν, ο Τορέιρα δεν έχει καταφέρει να εξασφαλίσει θέση βασικού στην Άρσεναλ. Επίσης, δεν του έχει βρεθεί ξεκάθαρος ρόλος στην ομάδα. Άλλες φορές παίζει σαν κόφτης, άλλες σαν box-to-box μέσος, κάτι που ασφαλώς δεν του αρέσει. Η αλλαγή προπονητή έχει παίξει τον ρόλο της, καθώς ο Έμερι που τον έφερε είναι παρελθόν. Ο Αρτέτα έως τώρα δεν έχει καταλήξει σε ένα βασικό άξονα και δοκιμάζει διάφορα πρόσωπα.

Ο τραυματισμός του στον αστράγαλο έκανε τα πράγματα χειρότερα και πλέον ο παίκτης κοιτάζει να αλλάξει περιβάλλον ώστε να βρει την φόρμα του. Ο ατζέντης του έχει ήδη προσεγγίσει την Μίλαν και την Νάπολι, για να προτείνει τον πελάτη του. Άλλωστε, είναι δύο ομάδες που τον ήθελαν πριν πάει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Επίσης, και οι δύο σύλλογοι κοιτάζουν να ενισχυθούν στην μεσαία γραμμή και ο Ουρουγουανός μοιάζει ιδανική περίπτωση. Άλλωστε, έχει ακόμα πολύ καλό όνομα στην Ιταλία λόγω των εντυπωσιακών εμφανίσεων του με την Σαμπντόρια. Επίσης, είναι και οικονομικά προσιτός, καθώς τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχει ανεβάσει τις μετοχές του.

Πλέον η τιμή του υπολογίζεται στα 36 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που μπορούν να δώσουν οι διεκδικητές του. Ο Αρτέτα πάντως θα κάνει μία προσπάθεια να τον πείσει να μείνει, αλλά η παραμονή του παίκτη μοιάζει εξαιρετικά αμφίβολη. Εφόσον πάντως ο Τορέιρα γίνει διαθέσιμος, αναμένονται να μπουν κι άλλες ομάδες στο κόλπο της απόκτησής του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version