Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σόλσκιερ: Είναι άδικο – Οι παίκτες είναι ο εύκολος στόχος!

Ο Σόλσκιερ πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ των ποδοσφαιριστών, στην διαμάχη που έχει ξεσπάσει για τις περικοπές μισθών λόγω κορωνοϊού.

Ο Σόλσκιερ μίλησε για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο ποδόσφαιρο εξαιτίας των επιπτώσεων του κορωνοϊού. Οι ομάδες ζητούν από τους ποδοσφαιριστές μειώσεις συμβολαίων, την ίδια ώρα που τους θέτουν ηθικό δίλημμα ότι αν δεν τον κάνουν, είναι πιθανό να προβούν σε απολύσεις ή στάσεις πληρωμών των υπαλλήλων των κλαμπ. Όλο αυτό έχει δημιουργήσει ένα “μπάχαλο”, με κάποιους ποδοσφαιριστές να αντιδρούν σε αυτό τον “εκβιασμό”.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάντως, πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ των παικτών στο μέγα θέμα των μειώσεων των συμβολαίων. Ο Σόλσκιερ σε συνέντευξή του στο skysports χαρακτήρισε άδικη την τακτική που ακολουθούν οι ομάδες και τον τρόπο που χειρίζονται τους ποδοσφαιριστές. Εκτός από το κομμάτι της αδικίας για τους ποδοσφαιριστές, ο Νορβηγός θεωρεί όπως λέει, ότι έτσι κι αλλιώς οι παίκτες στηρίζουν τις προσπάθειες που γίνονται και θέλουν να βοηθήσουν πάρα πολύ την κοινότητα να ξεπεράσει την κρίση. Σόλσκιερ: Είναι άδικο - οι παίκτες είναι ο εύκολος στόχος!

Αναλυτικά τα λόγια του Σόλσκιερ

«Για εμένα είναι ο εύκολος στόχος. Είναι άδικο να καλείς κάποιον ατομικά ή τους ποδοσφαιριστές σαν μια ομάδα. Ήδη εγώ ξέρω ότι οι παίκτες κάνουν πάρα πολύ δουλειά στην κοινότητα και οι παίκτες θέλουν να βοηθήσουν πάρα πολύ στην κατάσταση αυτή», ήταν η αρχικά του τοποθέτηση.

Ο Σόλσκιερ συνέχισε λέγοντας: «Οι συζητήσεις μεταξύ των παικτών και των συλλόγων είναι σε εξέλιξη. Τι είδους συνεισφορά θα κάνουν, δεν είναι εύκολο για κανέναν και δεν είναι δίκαιο για μένα. Τα λάθη γίνονται και έχουν γίνει από πολλά άτομα. Από αυτά μαθαίνουμε επίσης. Τώρα είναι η ώρα για τη λήψη καλύτερων αποφάσεων. Νομίζω ότι όλοι θέλουμε να βοηθήσουμε τις κοινότητες».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ