Μπαρτσελόνα

Ίντερ: Το παλεύει έμπρακτα για Μέσι!

Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Μοράτι για τον Λιονέλ Μέσι, ήδη φαίνεται πως η Ίντερ ξεκινάει τις προσπάθειές της για το... θαύμα.

Τα λόγια του πρώην προέδρου της φαίνεται πως θα στηρίξει και με πράξεις η Ίντερ. Ο Μοράτι δήλωσε προ ημερών ότι η απόκτηση του Μέσι δεν θα πρέπει να θεωρείται και απίθανο σενάριο και πλέον ο σύλλογος βάζει μπρος ώστε να το κάνει πραγματικότητα.

Όπως αναφέρουν Μέσα από την Αργεντινή λοιπόν έχει ξεκινήσει ήδη τις προσπάθειες για το απόλυτο μεταγραφικό “μπαμ”. Ίντερ

Θέλουν να ξεκινήσουν άμεσα διαπραγματεύσεις οι “νερατζούρι”

Όπως αναφέρει κανάλι της Αργεντινής, η Ίντερ πιέζει την πλευρά του παίκτη ώστε να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις. Θεωρεί ότι εφόσον πειστεί να συζητήσει ο 32χρονος, τότε θα είναι ένα μεγάλο βήμα προς την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Έχουν ετοιμάσει μία πολύ ελκυστική πρόταση, αντίθετα με την Μπαρτσελόνα.

Το συμβόλαιο του Μέσι με την ομάδα του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και ακόμα δεν τα έχουν βρει για να επεκταθεί. Με τα διοικητικά θέματα που αντιμετωπίζουν άλλωστε, είναι πολύ δύσκολο να υπάρξουν και σχετικές εξελίξεις. Κάτι που έχει επηρεάσει και την γενική παρουσία της Μπάρτσα σε αγωνιστικό επίπεδο.

Αυτό λοιπόν θέλουν να εκμεταλλευθούν στον ιταλικό σύλλογο. Θεωρούν δηλαδή ότι εάν είναι αποφασισμένοι και οικονομικά ελκυστικοί ο παίκτης μπορεί να δελεασθεί. Επίσης, θα του παρουσιάσουν ένα πιο ήρεμο αλλά και φιλόδοξο περιβάλλον, με την Ίντερ να ανεβαίνει διαρκώς επίπεδο τα τελευταία χρόνια.

Όλα αυτά ίσως βάλουν σε σκέψεις τον Μέσι, ο οποίος ασφαλώς και σε πρώτο πλάνο έχει πάντοτε την Μπαρτσελόνα. Όμως, η Ίντερ δείχνει αποφασισμένη να εκμεταλλευθεί όποια αδυναμία παρουσιάσουν οι Καταλανοί για να κάνει δικό της τον Αργεντινό μάγο. Άλλωστε, όπως υπογραμμίζεται, έχει την οικονομική δυνατότητα να τα καταφέρει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ