ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Οι μεγάλοι της Ιταλίας θέλουν τον Ντεμπελέ

Στην λίστα κορυφαίων ομάδων βρίσκεται ακόμα ο Ουσμάν Ντεμπελέ, με δύο βαριά ονόματα της Σέριε Α να εξετάζουν την περίπτωσή του.

Οι μεγάλοι της Ιταλίας θέλουν τον Ντεμπελέ

Την κατιούσα έχει πάρει η καριέρα του Ουσμάν Ντεμπελέ, αλλά αυτό δεν φαίνεται να επηρεάζει τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες που τον θέλουν. Έτσι, μετά το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ, προκύπτει ότι κι άλλες μεγάλες ομάδες θα κινηθούν για την απόκτησή του.

Γιουβέντους και Ίντερ είναι τα νέα ονόματα στην λίστα των ενδιαφερομένων, στην οποία δεν αποκλείεται να προστεθούν κι άλλα. Η στάση της Μπαρτσελόνα άλλωστε αναμένεται να ενθαρρύνει πολλούς συλλόγους. Ντεμπελέ

Το “διαζύγιο” μοιάζει να είναι η ιδανική λύση

Η αλήθεια είναι πως η συνεργασία των δύο πλευρών δεν έχει πάει όπως θα θέλανε. Ο παίκτης δεν έχει φθάσει στο επίπεδο που έδειχνε ότι μπορούσε να φθάσει και είναι πολλές φορές που έχει προκαλέσει θέματα με την συμπεριφορά του. Έτσι, η διοίκηση φέρεται να τον έχει στην “μαύρη” λίστα προς αποχώρηση. Άλλωστε, η αξία του είναι ακόμα υψηλή και μπορεί να φέρει αρκετά λεφτά για να ενισχυθεί το μπάτζετ.

Ο Ντεμπελέ στην αρχή φαινόταν σκεπτικός, αλλά πλέον φαίνεται πως και ο ίδιος είναι έτοιμος για μία αλλαγή περιβάλλοντος. Θεωρεί πως μπορεί να τον βοηθήσει ώστε να κάνει μία νέα αρχή. Άλλωστε, η πίεση της Μπαρτσελόνα φαίνεται να μην του έχει κάνει καλό και θέλει να δει τις εναλλακτικές που έχει.

Αρχικά ο Κλοπ είχε εκφράσει επίσημο ενδιαφέρον και πλέον οι Γιουβέντους και Ίντερ φαίνεται πως θα τον διεκδικήσουν. Οι “μπιανκονέρι” ψάχνουν για μία ποιοτική λύση για τα δεξιά της επίθεσης και ο νεαρός άσος είναι στην λίστα τους. Ο Σάρι θεωρεί πως μπορεί να τον αξιοποιήσει και μαζί με Ντιμπάλα και Ρονάλντο να συνθέσουν μία τριάδα φωτιά.

Από την άλλη, η Ίντερ ενδέχεται να χάσει τον Λαουτάρο Μαρτίνεθ. Επομένως, θα έχει και χρήμα αλλά και μεγάλη ανάγκη για ενίσχυση της επίθεσης της. Έχει καταλήξει λοιπόν και αυτή στην περίπτωση του Ντεμπελέ.

Οι δύο ομάδες θεωρούν πως ο Γάλλος διεθνής είναι μικρός ακόμα και μπορεί να βρει τον καλό του εαυτό. Επομένως, είναι διατεθειμένες να επενδύσουν στο αδιαμφισβήτητο ταλέντο του, με την ελπίδα ότι ο παίκτης θα γίνει αυτό που όλοι πίστευαν ότι μπορεί να γίνει όταν αγωνιζόταν με την φανέλα της Ντόρτμουντ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ