ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Προτεραιότητα του Ζιντάν ο Πογκμπά

Πρώτος στόχος του Ζιντάν φαίνεται πως παραμένει η απόκτηση του συμπατριώτη του άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρά τα όσα έλεγαν τα πρόσφατα δημοσιεύματα.

Προτεραιότητα του Ζιντάν ο Πογκμπά

Την απόκτηση του Γάλλου μέσου έχει ψηλά στην λίστα του ο Ζιντάν Τα ισπανικά Μέσα αποκαλύπτουν τις σκέψεις του τεχνικού για την ενίσχυση της Ρεάλ και ο Πογκμπά είναι η πρώτη του προτεραιότητα.

Αντίθετα λοιπόν με τα ρεπορτάζ που έλεγαν ότι είχε αφήσει την περίπτωσή του, 48χρονος τεχνικός είναι έτοιμος να φέρει τον συμπατριώτη του στο Μπερναμπέου. Ζιντάν

Φέτος θα τελειώσει το σήριαλ (;)

Έπειτα από πολλές προσπάθειες φαίνεται πως ο 27χρονος μέσος θα πάρει την μεταγραφή που ονειρεύεται. Άλλωστε, οι συνθήκες είναι πλέον ευνοϊκές και όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές είναι πρόθυμες να τα βρουν. Πέρα λοιπόν από τον παίκτη και η ομάδα του έχει καταλάβει πλέον ότι δεν μπορεί να τον κρατήσει άλλο.

Αυτό φάνηκε και φέτος. Σχεδόν όλη την σεζόν ο Πογκμπά την πέρασε στα “πιτς”χωρίς ουσιαστικό λόγο και ο Σόλσκιερ έπρεπε να βρε άλλες λύσεις. Η διοίκηση της Γιουνάιτεντ δεν μοιάζει πολύ πρόθυμη λοιπόν να συνεχίσει να πληρώνει τον μισθό του και να μην έχει αγωνιστικό όφελος.

Για τον λόγο αυτό έχει κατεβάσει αισθητά την τιμή του διεθνούς άσου. Πέρυσι αξίωναν 180 εκατ., φέτος έπεσαν στα 100, ενώ μετά την κρίση του κορονοϊού το ποσό αυτό ίσως μειωθεί κι άλλο.

Όπως και να έχει πάντως ο Ζιντάν τον έχει νούμερο ένα στην λίστα του. Είναι γνωστό άλλωστε πως πάντοτε πίστευε πολύ στις ικανότητές του. Πλέον θεωρεί ότι είναι η ώρα να τον φέρει στην Μαδρίτη ώστε να γίνει ο ηγέτης της μεσαίας γραμμής. Με τους Κρος και Μόντριτς να μεγαλώνουν ο Γάλλος τεχνικός θέλει να δώσει τα ηνία στον Πογκμπά, γύρω από τον οποίο θα χτίσει τον άξονα του.

Αυτή του η απόφαση λοιπόν έχει άμεση επίπτωση και στην περίπτωση του Εντουάρντο Καμαβινγκά. Ο νεαρός χαφ έμοιαζε να είναι στην κορυφή της λίστας του τεχνικού της Ρεάλ. Όμως, η “As” αναφέρει ότι ο παίκτης είναι απλά το εναλλακτικό του πλάνο σε περίπτωση που χαλάσει του Πογκμπά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ