Λίβερπουλ

Τραορέ: Απαγορευτική η τιμή του για Λίβερπουλ

H Λίβερπουλ να δαπανήσει το ποσό των χρημάτων που ζητάει η Γουλβς για να της πουλήσει τον φετινό εντυπωσιακότερο της παίκτη, Αντάμα Τραορέ.

Ο Αντάμα Τραορέ αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της σεζόν. Το “τανκ” της Γουλβς επιτέλους κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί γύρω του, ήδη από την εποχή που βρισκόταν στη “Μασία”. Η φετινή χρονιά είναι η πιο παραγωγική της καριέρας του μετρώντας 6 γκολ και 10 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Για να καταλάβει κανείς τη βελτίωσή του, την περσινή σεζόν ο Ισπανός εξτρέμ ολοκλήρωσε τη χρονιά με μόλις 1 γκολ και 3 ασίστ.

Έτσι, το φετινό “ξεπέταγμα” έκανε άπαντες να ασχοληθούν μαζί του. Η έκρηξη, η ταχύτητα και το “χτιστό” κορμί του είναι τα χαρακτηριστικά που τον έχουν βοηθήσει να κάνει τη διαφορά. Αυτά βέβαια, υπήρχαν και τα προηγούμενα χρόνια. Η ειδοποιός διαφορά είναι ότι φέτος είναι πιο αποτελεσματικός στην τελική ενεργεία, αν και υπάρχουν τεράστια περιθώρια βελτίωσης. τραορέ

Να ρίξει το κασέ του

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Τραορέ βρίσκεται στο στόχαστρο της Λίβερπουλ. Ωστόσο, οι “κόκκινοι” δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν τα χρήματα που ζητάει η Γουλβς. Ειδικότερα, οι “λύκοι” τον κοστολογούν στα 80 εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για ένα ποσό εξωφρενικό αν αναλογιστεί κανείς τη ζημιά που έχουν υποστεί οι ομάδες όλου του κόσμου από την επέλαση της πανδημίας. Βρισκόμαστε σε μία περίοδο, άλλωστε, που οι σύλλογοι αναγκαστικά διαπραγματεύονται σε πιο λογικά ποσά από αυτά που είχαμε συνηθίσει στο παρελθόν.

Το ποσό που ζητάει η Γουλβς είναι 4 φορές μεγαλύτερο από αυτό που είχε δαπανήσει για να τον αγοράσει. Συγκεκριμένα, τον Αύγουστο του 2018, η Μπαρτσελόνα τον είχε πουλήσει για 18 εκατομμύρια ευρώ στην ομάδα του Εσπίριτο Σάντο. Είναι δεδομένο ότι και εκείνη η αγορά ήταν πολύ ακριβή δεδομένου ότι ο παίκτης δεν είχε κάνει τίποτα αξιόλογο ακόμα. Ας σημειωθεί ότι είχε μετρήσει δύο αποτυχημένους δανεισμούς σε Άστον Βίλα και Μίντλεσμπρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ