ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Ανοιχτή σε προτάσεις για Καντέ η Τσέλσι

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο παραχώρησης του Ενγκολό Καντέ από την Τσέλσι, με την διοίκησης της ομάδας να του έχει ορίσει τιμή πώλησης.

Ανοιχτή σε προτάσεις για Καντέ η Τσέλσι

Μετρημένες ενδέχεται να είναι οι μέρες του Ενγκολό Καντέ στην Τσέλσι. Ο Φρανκ Λάμπαρντ φαίνεται πως ενημέρωσε την διοίκηση ότι δεν χωράει στα πλάνα του κι εκείνη του έβαλε πωλητήριο.

Αυτό ασφαλώς ευχαρίστησε πολλές ομάδες, οι οποίες τον έχουν στα ραντάρ τους. Δύο όμως φαίνεται πως εξετάζουν την περίπτωσή του με περισσότερη θέρμη. Καντέ

Αναμένεται τιτανομαχία για την απόκτησή του

Ουρά θα κάνουν οι ενδιαφερόμενοι για τον Παγκόσμιο πρωταθλητή του 2018. Η αξία και η συνεισφορά του Καντέ αναγνωρίζεται απ΄όλους τους προπονητές στην Ευρώπη και θα τον ήθελαν στην ομάδα τους. Εκτός του Λάμπαρντ βεβαίως.

Ο Άγγλος τεχνικός έχει άλλα πλάνα. Θέλει να δώσει τον Γάλλο μέσο τώρα που η αξία του είναι υψηλή. Με τον παίκτη να διανύσει το 29ο έτος της ηλικίας του έχει ακόμα αρκετά χρόνια μπροστά του. Οπότε η ομάδα μπορεί να εισπράξει ένα καλό ποσό για να τον παραχωρήσει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μάλιστα αυτό θα είναι κοντά στα 90 εκατ.

Ο Λάμπαρντ λοιπόν μετά την απόκτηση του Ζιγιές θα χρειαστεί “ρευστό” ώστε να κινηθεί για τους υπόλοιπους στόχους του. Θα δώσει τα “κλειδιά” της μεσαίας γραμμής σε Μάουντ, Ζορζίνιο και Κόβασιτς και θα καλύψει τα υπόλοιπα κενά στο ρόστερ. Ένα εξτρέμ κλάσης, ένα στόπερ, ένα αριστερό μπακ κι ένας τερματοφύλακας είναι οι προτεραιότητες του νεαρού προπονητή,

Τα νέα αυτά θα κινητοποιήσουν πολλούς συλλόγους, αλλά μόλις δύο φαίνεται να είναι ικανοί να δώσουν το ποσό που ζητάνε οι “μπλε”. Αρχικά, η Ρεάλ Μαδρίτης η οποία ψάχνει έναν μέσο με τα στοιχεία του Καντέ. Ο Ζιντάν μάλιστα είναι τεράστιος θαυμαστής του παίκτη και είναι δεδομένο ότι θα προσπαθήσει να τον φέρει στο Μπερναμπέου.

Θα έχει όμως έναν πανίσχυρο οικονομικά ανταγωνιστή. Η Παρί Σεν Ζερμέν επίσης τον έχει ψηλά στην λίστα της και αναμένεται να κινηθεί κι αυτή για την απόκτησή του. Άλλωστε, με την ενδεχόμενη αποχώρηση του Νεϊμάρ, η διοίκηση της ομάδας θέλει να φέρει έναν αστέρα ώστε να δείξει ότι παραμένει μεγάλη δύναμη. Και στους οπαδούς της, αλλά και στους υπόλοιπους παίκτες της. Το έργο και των δύο ομάδων θα είναι δύσκολο λοιπόν, με τον παίκτη να μην έχει εκφράσει ακόμα κάποια ξεκάθαρη προτίμηση.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ