ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

Πληθαίνουν οι “μνηστήρες” για Τόμας Πάρτεϊ

Περιζήτητος είναι ο Τόμας Πάρτεϊ, με πολλές ομάδες να βλέπουν να κολλάει το θέμα της ανανέωσης του με την Ατλέτικο και ήδη... χαμογελούν.

Πληθαίνουν οι “μνηστήρες” για Τόμας Πάρτεϊ

Ένα από τα πιο “καυτά” ονόματα της ερχόμενης μεταγραφικής περιόδου θα είναι αυτό του Τόμας Πάρτεϊ. Ο Γκανέζος μέσος εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του και φέτος με την Ατλέτικο Μαδρίτης κι έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Ασφαλώς, το γεγονός ότι δεν έχει καταφέρει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους “ροχιμπλάνκος” δίνει περισσότερο θάρρος στους ενδιαφερόμενους. Πάρτεϊ

Πολύ προσιτή η ρήτρα του

Η συμφωνία του διεθνούς άσου με την Ατλέτικο έχει ισχύ μέχρι το 2023. Υπό κανονικές συνθήκες λοιπόν δεν θα υπήρχε βιασύνη από την πλευρά του συλλόγου να επεκτείνει την συνεργασία τους. Όμως, σε αυτή εμπεριέχεται και μία ρήτρα, η οποία μοιάζει πλέον μικρή για την αντικειμενική του αξία. Το ποσό αυτό ανέρχεται στα 50 εκατομμύρια ευρώ.

Η διοίκηση του συλλόγου ήδη προσπαθεί να διορθώσει το λάθος της και τον έχει καλέσει να συζητήσουν για νέο συμβόλαιο. Ξέρει άλλωστε ότι σε αυτή την τιμή πολλοί θα είναι αυτοί που θα την “ματσάρουν” ώστε να τον αποκτήσουν. Όμως, θετικές εξελίξεις επί του θέματος δεν έχουμε μέχρι στιγμής και ήδη οι “μνηστήρες” του παίκτη είναι πολλοί.

Πιο συγκεκριμένα, Άρσεναλ, Γιουνάιτεντ, Ίντερ και Ρόμα τον έχουν ψηλά στην λίστα τους. Οι δύο αγγλικοί σύλλογοι κινούνται ήδη για την απόκτησή του, καθώς τον θεωρούν ιδανικό για τον άξονα τους. Αρτέτα και Σόλσκιερ χρειάζονται έναν αμυντικό χαφ με τα στοιχεία του Παρτέι για το κέντρο τους και “καίγονται” για την απόκτησή του.

Από την μεριά τους και οι “νερατζούρι” θέλουν έναν παίκτη να κόβει, ώστε τα υπόλοιπα αστέρια τους να “ράβουν”. Ο Κόντε μάλιστα ότι ο 27χρονος θα ταιριάξει πολύ στο 3-5-2 που αρέσκεται να παρατάσσει και η παρουσία του θα είναι ευεργετική για τον Κρίστιαν Έρικσεν. Ο Δανός έχει δυσκολευτεί να βρει τα πατήματά του στο Μιλάνο, αλλά ο Ιταλός τεχνικός πιστεύει ότι η απόκτηση του άσου της Ατλέτικο θα τον ελευθερώσει και θα μπορέσει να δείξει το δημιουργικό ταλέντο του.

Τέλος, η Ρόμα έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Πάρτεϊ εδώ και χρόνια. Όταν ακόμα δεν ήταν βασικός στην ισπανική ομάδα. Όμως, εφόσον δεν τον πήρε τότε, μοιάζει πλέον σχεδόν απίθανο να καταφέρει να τον αποκτήσει.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ