ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Η νέα Μπαρτσελόνα έχει υπογραφή Σετιέν (pic)

Τους παίκτες που θέλει να φέρει στο Καμπ Νου έχει εντοπίσει ο Κίκε Σετιέν, με την διοίκηση της Μπαρτσελόνα να ξεκινάει άμεσα τις συζητήσεις.

Η νέα Μπαρτσελόνα έχει υπογραφή Σετιέν (pic)

Τα ονόματα που θα απασχολήσουν τους “μπλαουγκράνα” δημοσίευσε σήμερα η “Mundo Deportivo”. Ο Κίκε Σετιέν έχει καταλήξει στους παίκτες που θεωρεί ότι μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα και έδωσε το “χαρτάκι” του στην διοίκηση.

Από αυτό λείπει βέβαια το όνομα του Νεϊμάρ, αλλά ο Βραζιλιάνος είναι ξεχωριστή περίπτωση. Οι ιθύνοντες του συλλόγου την χειρίζονται ανεξάρτητα από τις υπόλοιπες και ήδη κινούνται για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Σετιέν

Έξι παίκτες στο μικροσκόπια

Ο Σετιέν έχει καταλήξει στους εκλεκτούς που θέλει για κάθε “κενό” που έχει το ρόστερ. Όπως φαίνεται, επιθυμεί την απόκτηση ενός επιθετικού, ενός δυναμικού μέσου κι ενός κεντρικού αμυντικού. Για τις θέσεις αυτές λοιπόν έχει δώσει στην διοίκηση τους πιθανούς στόχους.

Για την γραμμή κρούσης, υπάρχει μόνο ένας υποψήφιος. Ο Λαουτάρο Μαρτίνεθ είναι, ως γνωστόν, ο μεγάλος πόθος του προπονητή και της διοίκησης κι έχει μπει στην κορυφή της λίστας τους. Οι πρώτες κινήσεις για την απόκτησή του έχουν γίνει, αλλά η υπόθεση έχει δρόμο ακόμα. Οι “μπλαουγκράνα” πάντως θέλουν να τελειώνουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα ώστε να μπορέσουν να κινηθούν και για τους άλλους παίκτες.

Στην μεσαία γραμμή ο Σετιέν έχει εντοπίσει δύο παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν. Πρόκειται για τους Εντομπελέ της Τότεναμ και Φαμπιάν Ρουίθ της Νάπολι. Δύο διαφορετικές περιπτώσεις παικτών, αμφότεροι όμως ενδέχεται να κοστίσουν αρκετά. Ο Γάλλος άσος μπορεί να μην εντυπωσίασε φέτος στην Αγγλία, αλλά μόλις πέρυσι οι “πετεινοί” έδωσαν περίπου 60 εκατ. ώστε να τον αποκτήσουν. Επομένως, δεν θα τον δώσουν εύκολα.

Από την άλλη, ο Ρουίθ εντυπωσιάζει με την φανέλα της Νάπολι και έχει εκτοξεύσει την αξία του. Την απόκτησή του δυσκολεύει και το γεγονός ότι όλες οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες τον θέλουν.

Τέλος, Ο Ισπανός τεχνικός θέλει ένα κεντρικό αμυντικό για να καλύψει το κενό του Ουμτιτί που θεωρείται ήδη παρελθόν. Ασφαλώς και ο παίκτης που θα έρθει δεν θα θεωρείται βασικός, αλλά ο Σετιέν θέλει έναν ικανό στόπερ που θα ανταγωνιστεί επάξια τους Πικέ και Λενγκλέ. Τα ονόματα που εξετάζονται είναι του Ουπαμεκανό (Λειψία), Λουίζ Φελίπε (Λάτσιο) και Λαπόρτ (Σίτι).

Πιο προσιτή μοιάζει η περίπτωση του Βραζιλιάνου άσου της Λάτσιο. Όμως, η υπόθεση του στόπερ θα εξαρτηθεί από το κόστος των δύο άλλων θέσεων, οι οποίες και βρίσκονται σε άμεση προτεραιότητα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ