ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

“Αναζητείται ο κλώνος του Καζεμίρο” (pic)

Σε αναζήτηση του νέου Καζεμίρο βρίσκεται ο Ζινεντίν Ζιντάν, με τον Γάλλο τεχνικό να έχει εντοπίσει ένα σημαντικό κενό στην ομάδα του.

“Αναζητείται ο κλώνος του Καζεμίρο” (pic)

Τα σχέδια του για την Ρεάλ Μαδρίτης της  επόμενης σεζόν κάνει ο Ζιντάν. Ψηλά στις προτεραιότητες του όπως φαίνεται είναι η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ, στο στυλ του Καζεμίρο.

Το ρόστερ της ομάδας έχει πολλούς εξαιρετικούς μέσους, αλλά μόνο έναν “κόφτη” με τα στοιχεία του Βραζιλιάνου άσου. Αυτό έχει επιβαρύνει σε μεγάλο βαθμό τον παίκτη και ο Ζιντάν θέλει να βρει μία εναλλακτική, όπως γράφει σήμερα η “AS”. Καζεμίρο

Παίζει στα… “κόκκινα”

Ο προπονητής των “μερένχες” έχει επιχειρήσει να ξεκουράσει τον Καζεμίρο, χρησιμοποιώντας κάποιον άλλον χαφ μπροστά από τα στόπερ. Τα πειράματα του με Βαλβέρδε και Κρόος όμως δεν είχαν ανάλογα αποτελέσματα και πλέον ο Ζιζού ψάχνει έναν παίκτη να δίνει πολύτιμες ανάσες στον βασικό του “κόφτη”.

Κάτι που φαίνεται πως χρειάζεται ο διεθνής χαφ, ο οποίος έχει “φορτώσει” ήδη πολλά αγωνιστικά λεπτά. Μέχρι την διακοπή ήταν δεύτερος σε χρόνο συμμετοχής πίσω από τον Ράμος, με πολλά παραπάνω όμως χιλιόμετρα. Κάτι που μπορεί να τον “κάψει” και ο Ζιντάν να στερηθεί τις υπηρεσίες του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Για να μην υπάρχει αυτό το ρίσκο λοιπόν, ο Γάλλος σκοπεύει να “κλείσει” αυτή την τρύπα στο ρόστερ του. Στο στόχαστρο λοιπόν, έχει τρεις παίκτες που “δαγκώνουν”. Πρώτος υποψήφιος φαίνεται πως αυτή την στιγμή είναι ο Εντουάρντο Καμαβινγκά. Ο 17χρονος άσος της Ρεν έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του την φετινή σεζόν και έχει δείξει πως έχει λαμπρό μέλλον.

Επίσης, λόγω του νεαρού της ηλικίας του, δεν θα έχει την απαίτηση να πάρει απευθείας θέση βασικού. Θα του δοθεί πολύτιμος χρόνος συμμετοχής ώστε να βελτιωθεί, αλλά δεν θα τεθεί υπό αμφισβήτηση  βασική τριπλέτα του κέντρου. Κάτι που για την ώρα δεν το θέλει ο Ζιντάν.

Παράλληλα, δύο ακόμα εναλλακτικές βρίσκονται στο “μικροσκόπιο”. Ο Ενγκολό Καντέ της Τσέλσι που πρόσφατα ενημερώθηκε πως μπορεί να ψάξει ομάδα και ο Μπουμπακαρί Σουμαρέ της Λιλ, ο οποίος για μία ακόμα σεζόν εντυπωσιάζει. Δύο παρόμοιοι παίκτες, με εντελώς διαφορετικό κοστολόγιο. Η Τσέλσι αξιώνει 80 εκατ. για τον μέσο της, ενώ η γαλλική ομάδα φαίνεται πως ζητάει 24,5 εκατ. Πάντως, πρώτος στόχος παραμένει ο Καμαβινγκά και μόνο εάν “χαλάσει” η μεταγραφή του, θα στραφεί ο Ζιντάν στους άλλους δύο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ