ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άγιαξ

Άγιαξ: Προς πώληση κι επίσημα ο Ονάνα

Ανοιχτή στο ενδεχόμενο πώλησης του Αντρέ Ονάνα είναι η διοίκηση του Άγιαξ, εφόσον ικανοποιηθούν οι οικονομικές της απαιτήσεις.

Άγιαξ: Προς πώληση κι επίσημα ο Ονάνα

Την τιμή πώλησης του Καμερουνέζου τερματοφύλακα όρισε σύμφωνα με την “Equipe” ο Άγιαξ. Ο Ονάνα είναι πρόθυμος να αποχωρήσει ώστε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και ο Αίαντας δεν θα σταθεί εμπόδιο.

Πλέον, οι ενδιαφερόμενες ομάδες μπορούν να μιλήσουν με τον παίκτη για το ενδεχόμενο συνεργασίας. Αφού πρώτα “ματσάρουν” την τιμή πώλησης του παίκτη. Ονάνα

Σε πρώτο πλάνο η Μπαρτσελόνα, αλλά και η Τσέλσι καραδοκεί

Δεν είναι μυστικό πως οι “μπλαουγκράνα” είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του. Η επιστροφή του στο Καμπ Νου άλλωστε μοιάζει πως είναι και η επιθυμία του ίδιο του παίκτη, ο οποίος έμεινε στην Μπάρτσα για πέντε πριν πάει στον Άγιαξ. Δεν κατάφερε όμως να καθιερωθεί στους Καταλανούς κάτι που του έχει μείνει απωθημένο.

Επιθυμία του είναι λοιπόν να δοκιμάσει εκ νέου, αυτή την φορά όντας πιο έτοιμος και με περισσότερες εμπειρίες. Ξέρει όμως, ότι όσο είναι ο Τερ Στέγκεν στην ομάδα, ο Γερμανός θα λογίζεται ως ο βασικός τερματοφύλακας. Οπότε οι ευκαιρίες του Ονάνα θα είναι περιορισμένες και κυρίως σε ματς μικρότερης σημασίας.

Η Τσέλσι όμως θέλει να του προτείνει μία διαφορετική πρόκληση. Ο Λάμπαρντ ψάχνει τερματοφύλακα και θέλει να φέρει τον 24χρονο στο Στάμφορντ Μπριτζ. Πιστεύει λοιπόν ότι μπορεί να πείσει τον παίκτη να αρνηθεί την Μπάρτσα και να έρθει στο Λονδίνο αφού θα του δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πλάνα του. Έτσι θα παραμείνει βασικός, αυτή την φορά όμως σε ομάδα από την ελίτ της Ευρώπης.

Την περίπτωσή του πάντως κοιτάζει και η Παρί. Η γαλλική ομάδα τον ήθελε και πριν αποκτήσει τον Κέιλορ Νάβας και δεν αποκλείεται να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον της. Πάντως και οι Παριζιάνοι μπορούν να του προσφέρουν μόνο συμπληρωματικό ρόλο, ως μία αξιόπιστη λύση πίσω από τον έμπειρο τερματοφύλακα τους.

Όποια ομάδα θέλει πάντως να έχει πιθανότητες για την απόκτησή του θα πρέπει να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Άγιαξ. Ο ολλανδικός σύλλογος αξιώνει ένα ποσό γύρω στα 30 εκατ. για να τον δώσει. Μία τιμή προσιτή για τους ενδιαφερόμενους και όπως όλα δείχνουν η επιθυμία του παίκτη θα είναι αυτή που θα κρίνει την έκβαση της υπόθεσης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ