ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Παρί: Σειρά παίρνουν οι ανανεώσεις

Τις ανανεώσεις δύο σημαντικών παικτών του ρόστερ έχει ως προτεραιότητα ο Αθλητικός Διευθυντής της Παρί, Λεονάρντο και ξεκινάει άμεσα συζητήσεις.

Παρί: Σειρά παίρνουν οι ανανεώσεις

Με τις αποχωρήσεις των Νεϊμάρ και Εμπαπέ να μονοπωλούν το ρεπορτάζ της ομάδας, ο Λεονάρντο κοιτάζει να κρατήσει τον κορμό του. Για τον λόγο αυτό κοιτάζει να προχωρήσει στις ανανεώσεις των συμβολαίων δύο αμυντικών της Παρί.

Το μέλλον των Λαβίν Κουρζαβά και Τιάγκο Σίλβα είναι αμφίβολο για την ώρα, αλλά πρόθεση της ομάδας είναι να τους κρατήσει.

Τα συμβόλαια τους λήγουν και ήδη τους περιτριγυρίζουν οι ενδιαφερόμενοι

Οι δύο αμυντικοί έχουν συμφωνία με την Παρί μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι. Οπότε είναι ελεύθεροι να διαπραγματευθούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Το μηδενικό κόστος που θα απαιτηθεί για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή τους μάλιστα έχει προσελκύσει πολλές ομάδες, οι οποίες θέλουν να τους εντάξουν στο ρόστερ τους.

Αρχικά, για τον αρχηγό των Παριζιάνων ακούγεται έντονα μία ενδεχόμενη επιστροφή του στην Μίλαν. Οι “ροσονέρι” έχουν προσεγγίσει τον Βραζιλιάνο ώστε να συνεργαστούν εκ νέου. Άλλωστε, ο Σίλβα ήταν από τους πρωταγωνιστές των τελευταίων επιτυχιών της ομάδας. Η ιταλική ομάδα τον θέλει επομένως ώστε να ηγηθεί της άμυνας στην προσπάθεια που θα κάνουν να επανέλθουν στους ισχυρούς της Ευρώπης.

Όμως και ο Γάλλος ακραίος αμυντικός έχει αρκετή ζήτηση. Το όνομα του ακούγεται αρκετά συχνά για την Μπαρτσελόνα, η οποία θέλει να τον εντάξει στο ρόστερ της. Οι “μπλαουγκράνα” ψάχνουν ένα μπακ απ για τον Ζόρντι Άλμπα και ο Κουρζαβά θεωρείται ιδανικός. Ο Σετιέν άλλωστε θεωρεί πως μπορεί να ταιριάξει στο σύστημα της ομάδας και να γίνει ακόμα και βασικός.

Οι προθέσεις αυτές των ομάδων έχουν ανησυχήσει την Παρί. Ιδιαίτερα για τον αρχηγό της ομάδας, ο οποίος θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά και δαπανηρό να αντικατασταθεί. Παράλληλα, πρόκειται για μία ηγετική παρουσία στα αποδυτήρια και η αποχώρηση του θα έχει παράπλευρες απώλειες. Επομένως, ο Λεονάρντο θέλει να ξεκινήσει συζητήσεις με τους δύο παίκτες για να επεκτείνουν τα συμβόλαιά τους.

Για την ώρα πάντως, ο Σίλβα μοιάζει πιο θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει. Αυτό βέβαια θα εξαρτηθεί από το χρονικό πλαίσιο της ανανέωσης, αλλά και το πόσο μεγάλη μείωση θα του προταθεί. Ο Κουρζαβά δείχνει “ψημένος” να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό, αλλά οι ιθύνοντες θα κάνουν μία τελευταία προσπάθεια να τον πείσουν να μείνει.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ