ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Μένει για να πετύχει ο Έντερ Μιλιτάο

Ευχάριστα νέα άκουσε ο Έντερ Μιλιτάο από τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίοι θέλουν την παραμονή του στο Μπερναμπέου.

Μένει για να πετύχει ο Έντερ Μιλιτάο

Κάθε άλλο παρά επιτυχημένη θεωρείται η μέχρι τώρα παρουσία του Έντερ Μιλιτάο στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός που αποκτήθηκε πέρυσι από την Πόρτο, δεν έχει καταφέρει να δείξει σχεδόν τίποτα.

Λογικό ήταν λοιπόν να ακούσει το όνομα του σε πολλά σενάρια αποχώρησης, είτε με δανεισμό ή και κανονική μεταγραφή. Μιλιτάο

Η -ασυνήθιστη- στάση της Ρεάλ Μαδρίτης

Πολλές φορές στο παρελθόν έχουμε γίνει θεατές της έλλειψης υπομονής από τους “μερένχες”. Πολλοί παίκτες άλλωστε έχουν δοκιμάσει την τύχη τους στο Μπερναμπέου, αλλά έχουν φύγει χωρίς να προλάβουν να δείξουν εάν αξίζουν. Ενίοτε μάλιστα, η διοίκηση της ομάδας το μετανιώνει, καθώς αρκετοί παίκτες που έχουν εκδιωχθεί έχουν αποδείξει αλλού ότι ανήκουν στην ελίτ.

Ίσως λοιπόν το πάθημα τους έχει γίνει μάθημα. Πλέον, ο Πέρεθ μοιάζει να δείχνει πιο υπομονετικός και ο Έντερ Μιλιτάο ίσως επωφεληθεί από αυτό. Ο 22χρονος στόπερ αποκτήθηκε έναντι 50 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά οι 9 εμφανίσεις του δεν έχουν καταφέρει να πείσουν κανένα για την αξία του.

Μάλιστα, υπάρχει αρκετή γκρίνια προς το πρόσωπό του από τους οπαδούς. Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν πως ο παίκτης… δεν κάνει και με χαρά θα έβλεπαν ενδεχόμενη πώλησή του. Όμως, οι ιθύνοντες της ομάδας βάζουν πλάτη γι’ αυτόν και είναι διατεθειμένοι να τον στηρίξουν. Πιστεύουν άλλωστε στο ταλέντο του και στην επένδυση που έχουν κάνει.

Σίγουρα θα θέλουν να τον δουν να βελτιώνεται όμως αισθητά. Άλλωστε και ο ίδιος το αναγνωρίζει αυτό και θέλει να γίνει καλύτερος ώστε να διεκδικήσει θέση του βασικού. Πλέον όμως θα είναι πιο ήρεμος, γνωρίζοντας πως δεν παίζει με το… μαχαίρι στον λαιμό.

Ίσως λοιπόν καταφέρει να αντιστρέψει την υπάρχουσα κατάσταση και γίνει ένα σημαντικό κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας της Βασίλισσας. Όπως άλλωστε έκανε κι ένας άλλος συνάδελφος του που ξεκίνησε ανάλογα. Ασφαλώς, ο παίκτης αυτός είναι ο Ραφαέλ Βαράν, που ήρθε επίσης σαν μεγάλο ταλέντο και αρχικά τα βρήκε σκούρα. Την συνέχεια βέβαια την ξέρουμε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ