ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Μία ακόμα επιστροφή ονειρεύεται η Μπαρτσελόνα

Η επιστροφή του Νεϊμάρ είναι το κύριο θέμα συζήτησης στο ρεπορτάζ της Μπαρτσελόνα, με την διοίκηση της ομάδας όμως να σχεδιάζει μία ακόμη.

Μία ακόμα επιστροφή ονειρεύεται η Μπαρτσελόνα

“Καυτό” αναμένεται να είναι το ερχόμενο καλοκαίρι για τους Καταλανούς. Η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως σχεδιάζει την επιστροφή της στην ελίτ της ποδοσφαιρικής Ευρώπης και κοιτάζει και κάποια… δικά της παιδιά.

Σίγουρα το όνομα του Νεϊμάρ είναι το πρώτο υποψήφιο για να επανέλθει στο Καμπ Νου. Η ομάδα έχει αποδεχθεί το λάθος της και θέλει να φέρει τον Βραζιλιάνο πίσω. Όμως, κρυφός πόθος είναι ένας ακόμα πρώην “μπλαουγκράνα” άσος. επιστροφή

Έχουν ξεκινήσει το ψηστήρι η γυναίκα του, αλλά και ο Μέσι

Ασφαλώς, ο παίκτης αυτός ακούει στο όνομα Τιάγκο Αλκάνταρα. Την ιδέα λοιπόν την έριξε ο Χαβιέ Μπορντάς. Ο κύριος είναι μέλος της διοίκησης των Καταλανών και θεωρεί πως ο απόφοιτος της “Μασία” είναι ο “τέλειος μέσος”. Πλέον, η ιδέα του αυτή φαίνεται πως… κερδίζει πόντους και πλέον ο σύλλογος ψάχνει τρόπους ώστε να επιτευχθεί η επιστροφή του.

Σύμμαχος της Μπαρτσελόνα μοιάζει να είναι και η γυναίκα του άσου της Μπάγερν Μονάχου, η οποία ήδη του έχει ξεκινήσει… κρεβατομουρμούρα σχετικά με το μέλλον τους. Εκείνη θεωρεί πως πρέπει να γυρίσουν στην Ισπανία, κάτι που αρχίζει σιγά σιγά να ενστερνίζεται και ο παίκτης.

Επίσης, ο Τιάγκο φαίνεται πως δέχεται πιέσεις και από τον μεγάλο αστέρα της ομάδας, Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σίγουρα θα συνεργαστεί και πάλι με έναν σπουδαίο μέσο, βγαλμένο από τα “σπλάχνα” της ομάδας. Ο 29χρονος άσος των Βαυαρών λοιπόν είναι ο μόνος ταιριαστός που κυκλοφορεί (εκτός του Μπούσκετς) και σίγουρα η έλευση του θα μπορούσε να ανεβάσει επίπεδο την Μπάρτσα σε μεγάλο βαθμό.

Πέρα από την ποιότητά του άλλωστε, έχει και το DNA του συλλόγου, το οποίο έχει ασθενήσει τα τελευταία χρόνια, κάτι που ασφαλώς έχει εμφανείς επιπτώσεις. Κάπως έτσι λοιπόν σκέφτεται και ο Μέσι, ο οποίος είναι σε επικοινωνία και με αυτόν αλλά και τον Νεϊμάρ.  Ο Αργετνινός λοιπόν συμβάλλει όσο μπορεί στην επιστροφή των δύο άσων, την οποία και θεωρεί κομβική για το μέλλον της ομάδας.

Σημαντικό ρόλο στην ενδεχόμενη μεταγραφή θα παίξει και το συμβόλαιο του παίκτη με την γερμανική ομάδα. Η συμφωνία των δύο πλευρών λήγει το 2021 κι εφόσον δεν τα βρουν για ανανέωση είναι πολύ πιθανόν να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ