Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο όρος του Ιμπραΐμοβιτς για να παραμείνει στην Μίλαν
Μίλαν

Ο όρος του Ιμπραΐμοβιτς για να παραμείνει στην Μίλαν

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει όλη την καλή διάθεση να παραμείνει στην Μίλαν, ωστόσο πρέπει να ικανοποιηθούν τα "θέλω" του.

17.04.2020 | 21:52

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και η επιστροφή του στην Ευρώπη και στην Μίλαν μετά από αρκετά χρόνια, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον κατά την διάρκεια τις χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Σίγουρα ο Σουηδός άλλαξε αμέσως το κλίμα στους Μιλανέζους, τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων. Ωστόσο, τα όσα έγιναν με την πανδημία, αλλά και την αποχώρηση του Ζβόνιμιρ Μπόμπαν, έχουν μειώσει τις πιθανότητες παραμονής του…

Εδώ και αρκετές εβδομάδες ο Ζλάταν βρίσκεται στην πατρίδα του και προπονείται με την Χάμαρμπι. Πρόθεση της Μίλαν είναι να ανανεωθεί για μία ακόμη σεζόν η συνεργασία της με τον έμπειρο επιθετικό.

Αν και φαινόταν δεδομένη η αποχώρηση του από το Σαν Σίρο, φαίνεται πως άλλαξαν τα δεδομένα. Όπως αναφέρουν Μέσα από την Ιταλία ο πλέον άσος ενημέρωσε τους «ροσονέρι» πως έχει όλη την καλή διάθεση να μείνει, μόνο υπό έναν όρο όμως.

Ποιος είναι αυτός; Ο Ιμπραΐμοβιτς θέλει να πάρει εγγυήσεις πως η Μίλαν θα χτίσει μια δυνατή ομάδα ενόψει της νέας σεζόν, η οποία και θα μπορεί να κατακτήσει τίτλους. Ίσως θα είναι η τελευταία σεζόν για τον Σουηδό. Σίγουρα θα ήθελε να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την καριέρα του.

Μένει όμως να δούμε και τις διαθέσεις των ανθρώπων της Μίλαν. Πάντως με τα έως τώρα δημοσιεύματα οι Μιλανέζοι δεν σκοπεύουν να κάνουν κάποιο ιδιαίτερο οικονομικό άνοιγμα…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version