ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λειψία

Στην κορυφή της λίστας της Ίντερ ο Βέρνερ

Τον Τίμο Βέρνερ έχουν στο στόχαστρο τους οι ιθύνοντες των "νερατζούρι" ώστε να αντικαταστήσουν τον "φευγάτο" Λαουτάρο Μαρτίνεθ.

Στην κορυφή της λίστας της Ίντερ ο Βέρνερ

Την ζωή χωρίς τον Αργεντινό αστέρα τους σκέφτονται στην Ίντερ. Ο Λαουτάρο Μαρτίνεθ φαίνεται πως είναι πολύ στην έξοδο και οι ιθύνοντες έχουν τον Τίμο Βέρνερ ως πρώτο στόχο για την κορυφή της επίθεσης.

Ο Γερμανός άσος έχει πείσει με τις εμφανίσεις του ότι προορίζεται για μεγάλα πράγματα και είναι πλέον από τα πιο “καυτά” ονόματα της Ευρώπης. Βέρνερ

Στην κορυφή της λίστα του Κόντε

Ο Ιταλός τεχνικός λοιπόν ήδη ψάχνει τον επόμενο παρτενέρ του Λουκάκου. Ο Βέλγος είχε συνθέσει ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Μαρτίνεθ και ο Κόντε θέλει έναν αντικαταστάτη αντίστοιχου επιπέδου. Ο Βέρνερ έχει αποδείξει με την παρουσία του στην Λειψία ότι σίγουρα μπορεί να ανταποκριθεί.

Ο διεθνής επιθετικός ηγείται της ομάδας του σε Γερμανία και Ευρώπη, έχοντας 27 γκολ και 12 ασίστ σε 36 εμφανίσεις. Είναι άλλωστε ο κύριος λόγος που η Λειψία παραμένει εντός στόχων και σε Μπουντεσλίγκα, αλλά και σε Τσάμπιονς Λιγκ. Πλέον όμως η ομάδα του ίσως να μην μπορεί να τον κρατήσει, καθώς μοιάζει έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Η Ίντερ θέλει να τον πείσει ότι το “Τζουζέπε Μεάτσα” είναι ο ιδανικός προορισμός γι ‘αυτόν, ώστε να συνεχίσει την ανοδική πορεία του. Ο Κόντε θα του παρουσιάσει ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ, με πρωταγωνιστή τον ίδιο. Στόχος άλλωστε της ομάδας είναι η επιστροφή στην ελίτ της ποδοσφαιρικής Ευρώπης και ο Γερμανός μπορεί να βοηθήσει σημαντικά.

Σίγουρα λοιπόν η απόκτηση του Βέρνερ θα είναι κι ένα μήνυμα προς τους υπόλοιπους συλλόγους, ώστε να γίνουν αντιληπτές οι προθέσεις της ομάδας. Βέβαια, μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο της Ίντερ. Ο 24χρονος έχει προσελκύσει το έντονο ενδιαφέρον της Λίβερπουλ, ενώ την περίπτωσή του εξετάζουν και οι Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Παρί.

Ο Κόντε όμως μοιάζει αποφασισμένος να κάνει το μεγάλο “μπαμ” και σκοπεύει να συναντηθεί ο ίδιος με τον παίκτη. Η διοίκηση του έχει παρουσιάσει και τις εναλλακτικές των Ομπαμεγιάνγκ, Μαρσιάλ, Ζιρού και Γιόκιτς. Όμως, ο Ιταλός τεχνικός θέλει πρώτα να εξαντλήσει τις πιθανότητές του για τον Βέρνερ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ