ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Άρσεναλ και Μίλαν κινούνται για Φεκίρ

Σύντομη φαίνεται πως θα είναι η παρουσία του Ναμπίλ Φεκίρ στην Ρεάλ Μπέτις, με τον παίκτη να έχει μπει στο στόχαστρο ευρωπαϊκών συλλόγων.

Άρσεναλ και Μίλαν κινούνται για Φεκίρ

Ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ευρώπη είχε καταπλήξει η Μπέτις όταν απέκτησε τον Φεκίρ το περασμένο καλοκαίρι. Ο Γάλλος άσος έμοιαζε έτοιμος για το μεγάλο βήμα της καριέρας του, αλλά τελικά οι Ανδαλουσιάνοι απέσπασαν την υπογραφή του.

Ασφαλώς και δικαιώθηκαν με διεθνή μεσοεπιθετικό να διαπρέπει στην Λα Λίγκα. Με 7 γκολ και 3 ασίστ, έχει δώσει πολλούς πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα, αλλά πλέον είναι φανερό ότι ο τόπος δεν τον… χωράει. Φεκίρ

Η Μπέτις έχει ορίσει την τιμή της

Για ακόμα ένα καλοκαίρι λοιπόν ο Φεκίρ θα έχει πολλές εναλλακτικές επιλογές για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πολλές ομάδες τον έχουν στην λίστα τους και μάλιστα δύο εξ’ αυτών έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές με την ισπανική ομάδα. Όπως γράφει η “AS”, Άρσεναλ και Μίλαν έχουν ήδη προσεγγίσει την Μπέτις για να μάθουν τι αξιώνει για τον παίκτη.

Η αρχική τιμή πώλησης του 26χρονου άσου ορίστηκε στα 50 εκατομμύρια ευρώ. Ένα ποσό που θα έμοιαζε αρκετά προσιτό, πριν την κρίση του κορονοϊού. Όμως, λόγω των νέων δεδομένων που θα προκύψουν, οι δύο σύλλογοι θα θέλουν να διαπραγματευθούν την τιμή αυτή. Με δεδομένη την επιθυμία του παίκτη να αποχωρήσει, η Μπέτις θα αναγκαστεί να καθίσει στο τραπέζι των συζητήσεων.

Το θετικό για την διοίκηση των Ισπανών είναι ότι την περσινή σεζόν έδωσαν μόλις 18 εκατομμύρια για τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό. Επίσης, είναι να δώσουν άλλα 10 (μάξιμουμ) σε μορφή μπόνους, αλλά όπως και να έχει θα αποκομίσουν σίγουρα κέρδος. Πάντως, με την Λυών να διατηρεί ποσοστό 20% επί της ενδεχόμενης πώλησης, σίγουρα δεν θα θέλει να “πέσει” πολύ.

Όπως όλα δείχνουν, φαίνεται πως η πώληση του Ναμπίλ Φεκίρ θα “κλείσει” σε ένα ποσό στα 35-40 εκατομμύρια. Επομένως, θα μένει να φανεί ποια ομάδα τον θέλει πιο πολύ ώστε να κινηθεί πιο αποφασιστικά για την απόκτησή του. Ο Αρτέτα πάντως τον έχει ήδη ως νούμερο ένα στόχο για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής. Τον προτιμάει άλλωστε από τον Θεμπάγιος, ο οποίος είναι διαθέσιμος σε παρόμοια τιμή.

Κατά πόσο θα ακολουθήσει και η Μίλαν θα εξαρτηθεί και από το εάν θα είναι ο Ραλφ Ράνινγκ ο επόμενος προπονητής της και πόσο σύντομα θα υπάρξει συμφωνία, ώστε να προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Ο Γερμανός πάντως φαίνεται πως βλέπει με θετικό μάτι την απόκτηση του Γάλλου, εφόσον ασφαλώς συνεχίσει στο Μιλάνο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ