ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Η σπόντα του Λόβρεν για τις προθέσεις παραμονής του

Ο στόπερ της Λίβερπουλ, Ντέγιαν Λόβρεν, με δηλώσεις του σχετικά με το μέλλον του συλλόγου φανέρωσε την πρόθεση του να παραμείνει στην ομάδα.

Η σπόντα του Λόβρεν για τις προθέσεις παραμονής του

Η σχέση του Ντέγιαν Λόβρεν με τη Λίβερπουλ έχει περάσει από διάφορα κύματα. Πριν την έλευση του Φαν Ντάικ, οι φίλοι των “κόκκινων” δεν ήθελαν να τον βλέπουν. Η αστάθεια στην απόδοσή του, τον καθιστούσαν άκρως επικίνδυνο για την ομάδα. Με την άφιξη του Κλοπ δεν άλλαξε κάτι προς το καλύτερο. Ωστόσο, η μεταγραφή του Φαν Ντάικ έκρυψε σε μεγάλο βαθμό τις αδυναμίες του Κροάτη στόπερ. Αυτό βέβαια, ισχύει για όλους τους κεντρικούς αμυντικούς που αγωνίστηκαν δίπλα στον Ολλανδό στόπερ. Στον Λόβρεν, φυσικά, δεν έχει πάψει να ασκείται κριτική, όπως συνέβη μετά τον αγώνα με τη Γουότφορντ. Σε εκείνο το παιχνίδι η Λίβερπουλ είδε το αήττητο της να σπάει, χάνοντας 3-0, με τον 30χρονο να πραγματοποιεί απογοητευτική εμφάνιση.

Ας σημειωθεί ότι ο στόπερ των “κόκκινων” αγωνίζεται στο σύλλογο από τη σεζόν 2014/2015. Έκτοτε, έχει συμπληρώσει 184 εμφανίσεις μετρώντας 8 γκολ και 5 ασίστ. Μεταξύ άλλων έχει πανηγυρίσει ένα Τσάμπιονς Λιγκ ενώ ετοιμάζεται φέτος να κατακτήσει και την Πρέμιερ Λιγκ.

Η σπόντα για τις προθέσεις παραμονής του

Ο Λόβρεν με δηλώσεις στο LiverpoolFC.com κλήθηκε να σχολιάσει την ικανότητα της ομάδας να διαχειρίζεται μεγάλους αγώνες. Η απάντηση του φανέρωσε εμμέσως τη διάθεση του να παραμείνει στο σύλλογο.

“Είναι σημαντικό να έχεις μία μίξη νέων παικτών, λίγο πιο μεγάλων και φυσικά έμπειρων ποδοσφαιριστών. Νομίζω ότι διαθέτουμε μία καλή ισορροπία. Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε σε μεγάλους τελικούς και μεγάλα παιχνίδια και γνωρίζουμε πως να τα διαχειριστούμε. Ακόμα και όταν χάνουμε με 1-0 ξέρουμε τι να κάνουμε. Γι΄αυτό είναι σημαντική η ισορροπία στο ρόστερ. Εάν κρατήσουμε τους σημαντικούς παίκτες και τον κορμό της ομάδας για πολλά χρόνια, τότε μόνο θα μεγαλώνουμε”.

Σε κάθε περίπτωση, η Λίβερπουλ δε φαίνεται να έχει την πρόθεση να συνεχίσει να συνεργάζεται με τον Λόβρεν. Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Συνεπώς, ο σύλλογος προτιμάει να τον πουλήσει φέτος παρά να τον χάσει χωρίς κάποιο οικονομικό όφελος το επόμενο καλοκαίρι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ