ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Μάλκομ: “Στην Μπάρτσα κάναμε μόνο 40′ προπόνηση “

Ιδιαίτερα επικριτικός φάνηκε στις δηλώσεις του ο Μάλκομ, με τον πρώην άσο της Μπαρτσελόνα να τα βάζεις με τις προπονητικές μεθόδους των "μπλαουγκράνα".

Μάλκομ: “Στην Μπάρτσα κάναμε μόνο 40′ προπόνηση “

Δηλώσεις έκανε σε καταλανικά Μέσα ο Βραζιλιάνος και ασφαλώς δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για την παρουσία του στην Μπαρτσελόνα. Ο Μάλκομ αγωνίστηκε μόλις μία σεζόν στους “μπλαουγκράνα“, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.

Κάτι που ενδεχομένως να μην είναι και αποκλειστικά δική του ευθύνη, με τον 23χρονο να αναφέρεται στις προπονητικές μεθόδους της πρώην ομάδας του. Μάλκομ

Ακόμα ένα “κατηγορώ” ενάντια στους προπονητές της Μπάρτσα

Τα πράγματα δεν είναι και ακριβώς… ρόδινα στον πλανήτη Μπαρτσελόνα. Διοικητικές κόντρες, αγωνιστική κατήφεια και πλέον υπάρχει αμφισβήτηση και για την δουλειά που γίνεται στα παρασκήνια. Τον πλάνο που ακολουθούν δηλαδή οι γυμναστές των Καταλανών. Πρόσφατα η “Equipe” είχε κατηγορήσει το τιμ της ομάδας για την εκγύμναση του Ντεμπελέ.

Πράγματι, ο Γάλλος είναι αγνώριστος σε σχέση με την παρουσία του στην Ντόρτμουντ. Οι συμπατριώτες του λοιπόν θεωρούν πως μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρουν και οι προπονητές της Μπάρτσα, οι οποίοι δεν τον προπονούν σε ρεαλιστικές αγωνιστικές συνθήκες. Όπως αποκαλύπτουν λοιπόν μόνο το 20% των τρεξιμάτων που κάνει είναι σπριντ. Το ποσοστό αυτό στους αγώνες είναι στο 90%, κάτι που πιθανώς και να εξηγεί τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζει.

Σε αυτούς τους ισχυρισμούς λοιπόν ήρθαν να προστεθούν και οι δηλώσεις του Μάλκομ. Ο Βραζιλιάνος άσος πέρασε για μία χρονιά από την ομάδα, κάτι που ο ίδιος θεωρεί είχε καταστροφικές συνέπειες στην φυσική του κατάσταση. Ενδεικτικό αυτού είναι και η ανώτερη δουλειά που όπως είπε ο ίδιος κάνουν οι άνθρωποι της Ζενίτ, στην οποία αγωνίζεται τώρα.

“Στην Ζενίτ κάνουμε διπλή προπόνηση. Η αλήθεια είναι ότι προπονούμαστε πολύ περισσότερο και γι’ αυτό τραυματίστηκα! Στην Μπαρτσελόνα είχα συνηθίσει σε προπόνηση διάρκειας μόλις 40-50 λεπτών”.

Αν μη τι άλλο, οι επιθέσεις που δέχεται το προπονητικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα αυξάνονται. Κάτι για το οποίο θα πρέπει να ανησυχήσουν οι ιθύνοντες της, οι οποίοι πλέον βρίσκουν συνεχώς λόγους για να είναι κάπως… σκεπτικοί.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ