ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νάπολι

Και η Γιουβέντους στο “κόλπο” για Μέρτενς

Μία ακόμη ομάδα προστίθεται στην λίστα των ενδιαφερομένων για τον Ντρις Μέρτενς, με την Γιουβέντους να εκφράζει επίσημο ενδιαφέρον για τον παίκτη.

Και η Γιουβέντους στο “κόλπο” για Μέρτενς

Συνεχίζεται η αναζήτηση του Μαουρίτσιο Σάρι για έναν αξιόπιστο φορ. Τελευταίο όνομα που ακούγεται για την γραμμή κρούσης των “μπιανκονέρι” είναι αυτό του Ντρις Μέρτενς.

Ο Βέλγος επιθετικός κάθε άλλο παρά άγνωστος είναι στους ιθύνοντες της ομάδας. Ο 33χρονος άσος άλλωστε αγωνίζεται με ιδιαίτερη επιτυχία εδώ και εφτά χρόνια στην Σέριε Α με την φανέλα της Νάπολι , έχοντας 90 γκολ σε 226 εμφανίσεις. Μέρτενς

Η επανένωσή του με Σάρι

Ο Ιταλός τεχνικός φαίνεται πως έχει στραφεί στην πρώην ομάδα του την Νάπολι για επιθετικούς. Έπειτα λοιπόν από την περίπτωση του Μίλικ, ο Σάρι κοιτάζει έναν ακόμη παίκτη με τον οποίο έχει δουλέψει στους “παρτενοπέι”. Ασφαλώς και πρόκειται για μία εντελώς ξεχωριστή περίπτωση, καθώς υπάρχει μία σημαντική διαφορά.

Ο Μέρτενς διαπραγματεύεται “ελεύθερος” το μέλλον του, καθώς το συμβόλαιο του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι συζητήσεις με την διοίκηση της Νάπολι δεν έχουν φέρει κάποιο αποτέλεσμα, οπότε πλέον είναι δεδομένη η αποχώρηση του έμπειρου άσου. Αυτό ασφαλώς είναι θετικό για την Γιουβέντους, η οποία δεν θα επιβαρυνθεί με κάποιο κόστος για να τον κάνει δικό της.

Όμως, από την άλλη, θα πρέπει να αντιμετωπίσει και τον αυξανόμενο ανταγωνισμό που υπάρχει για τον Βέλγο διεθνή. Ήδη αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και πιο συγκεκριμένα οι Ίντερ, Μονακό, Τσέλσι, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον έχουν στα υπόψη τους. Οι “νερατζούρι” και οι “μπλε” του Λονδίνου μοιάζουν τα φαβορί την δεδομένη στιγμή.

Παρ’ όλα αυτά, κάθε άλλο παρά τελειωμένη δεν πρέπει να θεωρείται η υπόθεσή του. Πλέον, ο Σάρι θέλει να κάνει γερό “μπάσιμο” για την απόκτησή του. Ο έμπειρος προπονητής μάλιστα ποντάρει στην παραγωγικότατη συνεργασία τους στην Νάπολι για ν τον πείσει. Ήταν αυτός άλλωστε που τον έκανε “ψευτοεννιάρι” από εξτρέμ, απογειώνοντας την καριέρα και τα νούμερα του.

Πλέον, το όνομα του Μέρτενς φαίνεται να κερδίζει πόντους μεταξύ των διοικούντων της Γιουβέντους. Το προσιτό του κόστους, αλλά και η ενδεχόμενα εύκολη προσαρμογή του σε μία άλλη ομάδα της Ιταλίας είναι δύο μεγάλα συν. Εφόσον λοιπόν οι περιπτώσεις των Κέιν, Ζεζούς και Ικάρντι δυσκολεύουν δεν αποκλείεται να υπάρξει άμεσα επαφή με τον ατζέντη του άσου της Νάπολι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ