ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Νιουκάστλ: Πρώτος στόχος στη νέα εποχή ο Βιντάλ

Οι υποψήφιοι αγοραστές της Νιουκάστλ σχεδιάζουν να αποκτήσουν τον Αρτούρο Βιντάλ από την Μπαρτσελόνα στη νέα εποχή του συλλόγου.

Νιουκάστλ: Πρώτος στόχος στη νέα εποχή ο Βιντάλ

Τα πράγματα στο χώρο του ποδοσφαίρου αλλάζουν συνεχώς και στο μέλλον η Νιουκάστλ είναι αυτή που θα κινεί τα νήματα. Τουλάχιστον στη Πρέμιερ Λιγκ όπως υποστηρίζουν αναλυτές θα είναι η ομάδα με τους πιο πλούσιους ιδιοκτήτες. Ο Μάικ Άσλεϊ θα αποτελέσει παρελθόν καθώς στα όσα χρόνια βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας δεν έχει καταφέρει τίποτα το αξιοσημείωτο. Αντιθέτως, έχει προκαλέσει την δυσαρέσκεια σε μία από τις πιο πολυπληθείς (σε οπαδικό επίπεδο) ομάδες στο Νησί.

Το ποσό εξαγοράς της ομάδας δεν θα είναι μικρό, μιας και αναμένεται να ξεπεράσει τα 350 εκ. ευρώ. Το Δημόσιο Ταμείο Επένδυσης των Σαουδαράβων, που αναμένεται να καταφτάσει στο Νιούκαστλ έχει περιουσία πάνω από 360 δισ. ευρώ. Η συγκεκριμένη ομάδα επενδυτών σκοπεύει να αποκτήσει το 80% της Νιουκάστλ. Το υπόλοιπο 20% θα μοιραστεί στη μέση. 10% θα πάει στη γυναίκα που βρίσκεται πίσω από τη διαμεσολάβηση για το νέο μεγάλο deal του ποδοσφαίρου, Αμάντα Στέιβλι. Το υπόλοιπο 10% θα ανήκει στην Reuben Brothers, την δεύτερη πιο πλούσια οικογένεια στη Βρετανία.

Το πρώτο μπαμ θέλουν να είναι ηχηρό

Είναι σαφές ότι οι νέοι ιδιοκτήτες των “καρακάξων” θα προσπαθήσουν εξαρχής να κινηθούν για μία μεταγραφή που θα κάνει πάταγο. Πηγές από την Αγγλία μάλιστα αναφέρουν ότι με το που κλείσει η συμφωνία είναι έτοιμοι να ρίξουν στην αγορά πάνω από 300 εκ. ευρώ για μεταγραφές.

Έτσι, σύμφωνα με την Chronicle, εφικτός στόχος για την ομάδα αποτελεί ο Αρτούρο Βιντάλ. Ειδικότερα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο παίκτης έχει συνδεθεί με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, το πλάνο των “κόκκινων διαβόλων” δεν έχει πείσει το Χιλιανό ποδοσφαιριστή. Γι΄αυτό λόγο δεν αποκλείει μία ενδεχόμενη μετακίνησή του στην Νιουκάστλ. Για να συμβεί αυτό, όμως, επιθυμεί να συνεργαστεί ξανά με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Οι δυο τους συνυπήρξαν στη Γιουβέντους. Συνεπώς, οι “καρακάξες” θα χρειαστεί να απολύσουν τον Στιβ Μπρους και να φέρουν τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι προκειμένου να προσελκύσουν τον Βιντάλ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ