ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κάραγκερ… κράζεις: «Ρεάλ, δεν είσαι η καλύτερη! Είσαι όμως η πιο τυχερή»
H Γιουνάιτεντ στέλνει τον Γκρίνγουντ… σούμπιτο στην Ιταλία
Ρώσος δημοσιογράφος «έλιωσε» στα γέλια στην εκτέλεση πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (vid)
Έγραψε ιστορία ο Νόιερ – Περισσότερα clean sheets από κάθε άλλον στο Champions League (stats)
«Η Μπαρτσελόνα κινείται μυστικά για την απόκτηση του Ντιμπάλα»
Αντσελότι: «Μας πίεσε πολύ η Σίτι, δεν θα πεθάνει ποτέ η Ρεάλ Μαδρίτης»
H UEFA… ζει και αναπνέει για το σενάριο Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαπέ
Λίβερπουλ: Στο Λονδίνο ο παιχταράς που θα διαδεχθεί τον Σαλάχ
Τα δύο παιδικά λάθη του Σάκα στο φινάλε του Μπάγερν – Άρσεναλ (vid)
Ρόντρι: «Είδα μόνο μια ομάδα στο γήπεδο, έπρεπε να περάσει η Σίτι»
Μπέλινγχαμ: «Δεν υπάρχει πίεση, ευθύνη και ευλογία να παίζεις για τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Ο Ντεμπελέ “ψάχνεται” να φύγει και οι Άγγλοι τον “ψάχνουν”

Πολύ κοντά στην έξοδό του από το Καμπ Νου φαίνεται πως είναι πλέον ο Ουσμάν Ντεμπελέ, με τον Γάλλο να εξετάζει τις προοπτικές για το μέλλον του.

Ο Ντεμπελέ “ψάχνεται” να φύγει και οι Άγγλοι τον “ψάχνουν”

Συνειδητοποιημένος φαίνεται πως είναι πλέον ο Ντεμπελέ για σχετικά με την ενδεχόμενη παραμονή του στην Μπαρτσελόνα. Ακόμα λοιπόν κι αν αυτή επιτευχθεί πέραν του καλοκαιριού, πολλά ονόματα αναμένεται να είναι μπροστά στην ιεραρχία.

Με τους Νεϊμάρ, Λαουτάρο Μαρτίνεθ να είναι προ των πυλών, ο Γάλλος άσος θα έχει αυξημένο ανταγωνισμό. Και δεδομένα θα βρίσκεται πίσω από αυτούς τους παίκτες, συν ασφαλώς τους ήδη υπάρχοντες. Ντεμπελέ

Έχει ήδη αρχίσει να ρωτάει κι ίδιος

Όπως είναι λογικό, ο Ντεμπελέ έχει πάρει ήδη το μήνυμα. Ο 23χρονος εξετάζει ήδη τις εναλλακτικές που έχει για το μέλλον του. Ξεκίνησε λοιπόν τις επαφές του από τον Άντονι Μαρσιάλ, τον οποίο ρωτάει για το πως είναι η ζωή στο Μάντσεστερ. Άλλωστε, η Γιουνάιτεντ είναι από τις ομάδες που εξετάζουν την περίπτωσή του.

Βέβαια, για την ώρα δεν αποτελεί προτεραιότητα. Οι “κόκκινοι διάβολοι” έχουν σαν πρώτο στόχο την απόκτηση του Τζέιντον Σάντσο. Αλλά εφόσον δεν καταφέρουν να τον φέρουν στο Ολτντ Τράφορντ, τότε πιθανώς θα στραφούν στον νεαρό μεσοεπιθετικό της Μπαρτσελόνα.

Η Άρσεναλ επίσης θέλει τον Γάλλο διεθνή, με τον Αρτέτα να επιθυμεί την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής των Λονδρέζων. Μάλιστα, θεωρεί την περίπτωση του Ντεμπελέ ως ιδανική, καθώς πιστεύει ότι μπορεί να τον επαναφέρει στα παλιά του επίπεδα απόδοσης. Δεν αποκλείεται λοιπόν να κινηθεί για την απόκτησή του.

Όμως, για την ώρα οι Άγγλοι τον περνάνε από… κόσκινο. Η παρουσία του στους “μπλαουγκράνα” μπορεί να είναι αρκετά παραγωγική για τα παιχνίδια που έχει παίξει. Αλλά αυτά τα ματς δεν είναι… αρκετά. Οι τραυματισμοί δεν έχουν αφήσει σε ησυχία τον Ντεμπελέ. Πο συγκεκριμένα, ο παίκτης έχει παίξει σε 74 αγώνες για την ομάδα του, ενώ έχει χάσει 80.

Οι ιθύνοντες των δύο συλλόγων εξετάζουν τους λόγους που μπορεί να συμβαίνει αυτό. Θέλουν να διαπιστώσουν εάν φταίει ο ίδιος ή είναι λάθος των προπονητών του, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό έχουν δεχθεί αρκετές επιθέσεις.

Όπως και να έχει, οι ομάδες θα εξετάζουν την περίπτωσή του, πριν κάνουν την κίνησή τους. Εάν τελικά πάντως πάρουν το ρίσκο, θα πρέπει να δώσουν τα 50 εκατομμύρια που αξιώνουν οι Καταλανοί για την παραχώρηση του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ