ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

Ρώτησε για Ζοάο Φέλιξ η Γιουνάιτεντ!

Την απόκτηση του Ζοάο Φέλιξ φέρεται να εξετάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους ανθρώπους της αγγλικής ομάδας να ξεκινάνε επαφές με τους "ροχιμπλάνκος".

Ρώτησε για Ζοάο Φέλιξ η Γιουνάιτεντ!

Πολύ σύντομο ίσως αποδειχθεί το πέρασμα του Ζοάο Φέλιξ από την Ισπανία και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο νεαρός Πορτογάλος εντυπωσίασε με την φανέλα της Μπενφίκα, αλλά η έως τώρα παρουσία του στην Λα Λίγκα είναι κάπως προβληματική.

Βλέποντας λοιπόν τα δεδομένα αυτά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πρόθυμη να του προσφέρει μία διέξοδο. Ένα ενδεχόμενο που δεν αποκλείει ο Ντιέγκο Σιμεόνε. Ζοάο Φέλιξ

Οι “ροχιμπλάνκος” θέλουν να προλάβουν ένα δαπανηρό λάθος

Ο ιδιαίτερα ταλαντούχος ποδοσφαιριστής έφθασε στην ισπανική πρωτεύουσα το περασμένο καλοκαίρι έναντι 126 εκατομμυρίων ευρώ. Μία κίνηση που εντυπωσίασε πολλούς κι έδειξε πως η Ατλέτικο στοχεύει ψηλά. Και για το παρόν, αλλά και για το μέλλον. Μερικούς μήνες μετά όμως, οι ιθύνοντες της ομάδας είναι σκεπτικοί σχετικά με αυτή την μεταγραφή.

Αυτό οφείλεται στο ότι ο Πορτογάλος δεν δείχνει να ταιριάζει τόσο στο στυλ παιχνιδιού του Αργεντινού τεχνικού. Δηλαδή, ο Φέλιξ δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε ένα παιχνίδι αντεπιθέσεων, όπου η πρώτη ζώνη άμυνας είναι η επίθεση. Έναν ρόλο που είχε αναλάβει με μεγάλη επιτυχία ο Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος είναι άλλου στυλ παίκτης.

Ο νεαρός άσος όμως στηρίζεται στην τεχνική του και την πολύ καλή επαφή του με την μπάλα. Οπότε μοιάζει να είναι πιο συμβατός σε ομάδες που θέλουν να κρατάνε την μπάλα και να δημιουργούν εκείνες ευκαιρίες. Επειδή λοιπόν ο Σιμεόνε δεν μπορεί να “ξηλώσει” το dna όλης της ομάδας και να την χτίσει γύρω από τον διεθνή Ίβηρα, προτιμάει να ακούσει προτάσεις για την παραχώρηση του. Ακόμα και το ερχόμενο καλοκαίρι ώστε να μην αρχίσει η αξία του να πέφτει σημαντικά.

Αυτή την κατάσταση λοιπόν θέλει να εκμεταλλευθεί και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Σόλσκιερ να εκτιμάει ιδιαίτερα τον παίκτη. Πιστεύει πως μπορεί να τον εντάξει στο πλάνο του και να αναδείξει τις αρετές του. Παράλληλα, ο Νορβηγός θέλει να μαζέψει ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στις νεαρές ηλικίες και ο Ζοάο Φέλιξ σίγουρα είναι από τους πλέον υποσχόμενους ποδοσφαιριστές παγκοσμίως.

Εφόσον λοιπόν είναι διαθέσιμος είναι διατεθειμένος να κάνει all-in για την απόκτησή του και να τον φέρει στο Μάντσεστερ. Βέβαια, είναι πολύ πιθανόν η αγορά του να έχει αντίκτυπο στην υπόθεση του Σάντσο. Όμως. η περίπτωση του Άγγλου ίσως αποδειχθεί πιο δύσκολη και να προτιμηθεί τελικά ο Φέλιξ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ