Ίντερ

Λουκάκου: «23 από τους 25 παίκτες μας ήταν άρρωστοι»

Την κατάσταση στην ομάδα της Ίντερ λίγες εβδομάδες πριν την πανδημία του κορονοϊού περιέγραψε ο Ρομέλου Λουκάκου

Σε μια σχεδόν… τρομακτική αποκάλυψη για τους ποδοσφαιριστές της Ίντερ προχώρησε ο Ρομέλου Λουκάκου, λέγοντας πως ουσιαστικά όλη η ομάδα υπέφερε από γρίπη στα τέλη Ιανουαρίου, λίγο πριν το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο Βέλγος στράικερ είπε πως μετά την αναμέτρηση με την Κάλιαρι στις αρχές του έτους, σχεδόν ολόκληρη η ομάδα αποδεκατίστηκε!

«Δεν κάναμε τεστ για τον ιό, ο Σκρίνιαρ κόντεψε να λιποθυμήσει σε αγώνα»

Η αναδρομή του Λουκάκου ξεκινάει μετά την επιστροφή των παικτών από τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές, με 23 από τους 25 παίκτες της ομάδας άρρωστους! «Πραγματικά ολόκληρη η ομάδα ήταν άρρωστη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λουκάκου. «Στο παιχνίδι με την Κάλιαρι, ο Σκρίνιαρ αναγκάστηκε να γίνει αλλαγή στο 17ο λεπτό καθώς κόντεψε να λιποθυμήσει στον αγωνιστικό χώρο. Όλοι βήχαμε και είχαμε πυρετό» συμπλήρωσε ο Βέλγος διεθνής.

Ωστόσο, το πρώτο κρούσμα του κορονοϊού στην Ιταλία καταγράφηκε στις 21 Φεβρουαρίου, οπότε κανένας παίκτης δεν έκανε εξέταση για τον εν λόγω ιό. «Μέχρι και εγώ στις προπονήσεις ένιωθα πιο ζεστός από ότι συνήθως και δεν είχα πυρετό για πολλά χρόνια. Ωστόσο επειδή δεν είχε γίνει αντιληπτός ο ιός τότε οπότε δεν θα μάθουμε ποτέ τι είχαμε πάθει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ