ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Όλοι θέλουν τον Αρτούρ Μέλο (pic)

Περιζήτητος είναι ο Αρτούρ Μέλο, με τον Βραζιλιάνο μέσο της Μπαρτσελόνα να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον διαφόρων συλλόγων της Ευρώπης.

Όλοι θέλουν τον Αρτούρ Μέλο (pic)

Ένα από τα πιο “καυτά” ονόματα του καλοκαιριού αναμένεται να είναι ο Αρτούρ Μέλο.Ο 24χρονος έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα πολλών ομάδων, οι οποίες είναι έτοιμες να κινηθούν για την απόκτησή του.

Η έως τώρα στάση της Μπαρτσελόνα ήταν αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του. Όμως, τα δεδομένα ίσως να αλλάξουν σύντομα και να αναγκαστεί να τον δώσει. Image

“Προσφορές για τον Αρτούρ”

Όπως μάλιστα αναφέρει η Mundo Deportivo, οι “μπλαουγκράνα” έχουν ήδη προσφορές στα γραφεία τους για τον παίκτη. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της ομάδας, η διοίκηση δεν πρόκειται να τις δεχθεί. Τουλάχιστον για την ώρα. Όμως, δεν αποκλείεται να μπει σε συζητήσεις κι εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά να τον παραχωρήσει.

Σίγουρα το να χάσει τους Βιντάλ, Ράκιτιτς και Αρτούρ Μέλο σε ένα καλοκαίρι δεν θα είναι και το καλύτερο δυνατό σενάριο. Οι δύο πρώτοι μέσοι φαίνονται να είναι “φευγάτοι” με τον Σετιέν να καταλήγει στην παραμονή του Βραζιλιάνου. Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί αυτό δεν αποκλείεται να αλλάξει.

Αυτό που σκέφτονται στην διοίκηση είναι ότι εάν πουληθεί ο παίκτης θα φέρει αρκετά έσοδα. Τα λεφτά αυτά μπορούν να πάνε στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας με αστέρια όπως οι Νεϊμάρ και Λαουτάρο Μαρτίνεθ. Άλλωστε, όσο και να πιστεύει ο Σετιέν στον διεθνή άσο, δεν έχει καταφέρει να εξασφαλίσει μία βασική θέση στα πλάνα του. Οπότε μπορεί να πωληθεί και να καλύψει το κενό του ο Ράκιτιτς, ο οποίος έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο.

Ήδη, πολλές ομάδες χουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον παίκτη, ενώ Ίντερ και Τότεναμ έχουν κάνει επίσημη κρούση στην Μπάρτσα. Οι δυο τους φαίνεται πως είναι ένα βήμα πιο μπροστά σε σχέση με τον υπόλοιπο ανταγωνισμό. Μάλιστα, έχουν ενημερώσει και τον ατζέντη του Αρτούρ πως εφόσον προχωρήσει η μεταγραφή του, είναι πρόθυμες να του προσφέρουν γενναία αύξηση για να τον πείσουν.

Όπως και να έχει πάντως θα πρέπει πρώτα να πειστεί και η διοίκηση των Καταλανών για να τον παραχωρήσει. Έως τώρα έμοιαζε απρόθυμη για κάτι τέτοιο, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από το μέγεθος της οικονομικής ζημιάς που θα αφήσει στα ταμεία η κρίση του κορονοϊού. Δεν αποκλείεται να αναγκαστούν οι ιθύνοντες της ομάδας να παραχωρήσουν παίκτες που μέχρι πρότινος έμοιαζαν να είναι στο… απυρόβλητο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ