ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Κινείται για Ομπαμεγιάνγκ η Τσέλσι!

Για την απόκτηση του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ ενδιαφέρεται η Τσέλσι, με τον Φρανκ Λάμπαρντ να έχει τον Γκαμπονέζο αστέρα στην λίστα του.

Κινείται για Ομπαμεγιάνγκ η Τσέλσι!

Την κατάσταση που επικρατεί με το συμβόλαιο του Ομπαμεγιάνγκ στην Άρσεναλ θέλει να εκμεταλλευθεί η συμπολίτισσα της. Όπως είναι γνωστό ο παίκτης δεν επεκτείνει την συμφωνία του με την ομάδα και πλέον βρίσκεται κοντά στην έξοδο.

Από την μεριά της η Άρσεναλ δεν θα ήθελε να χάσει τον παίκτη και ιδιαίτερα να τον δει να μετακομίζει σε μία ομάδα της Πρέμιερ και δη του Λονδίνου. Όμως, δεν αποκλείεται να αναγκαστεί να συναινέσει σε αυτό το ενδεχόμενο. Ομπαμεγιάνγκ

Ψηλά στην λίστα του Λάμπαρντ

Είναι δεδομένο ότι ο Άγγλος τεχνικός αναζητά έναν ικανό επιθετικό. Με τις αποχωρήσεις που θα υπάρξουν στο ρόστερ δεν αποκλείεται να μείνει μόνο με τον Τάμι Άμπραχαμ. Ένα σενάριο που ασφαλώς θέλει να αποτρέψει και για τον λόγο αυτό ήδη εξετάζει την αγορά για ένα φορ. Το όνομα λοιπόν του Ομπαμεγιάνγκ δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα του.

Ο Γκαμπονέζος είναι από τους πλέον αποτελεσματικούς επιθετικούς της Πρέμιερ Λιγκ τα τελευταία χρόνια. Η παρουσία του στην Άρσεναλ είναι εντυπωσιακή και πολλές φορές μοιάζει πως την κρατάει ζωντανή μόνος του. Και στους αγώνες, αλλά και γενικά εντός των στόχων της. Για τον λόγο αυτό άλλωστε έχει και αρκετά αυξημένες απαιτήσεις ώστε να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Η διοίκηση των “κανονιέρηδων” όμως δεν τις αποδέχεται και κάπως έτσι λοιπόν η συμφωνία τους εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι. Για να μην τον χάσει του χρόνου χωρίς αντάλλαγμα λοιπόν ο Αρτέτα κοιτάζει να τον πουλήσει, ώστε να δώσει τα λεφτά αυτά στον αντικαταστάτη του. Ασφαλώς, ο Ισπανός τεχνικός θέλει να τον δώσει στο εξωτερικό αλλά δεν αποκλείεται αυτό να μην είναι τόσο εύκολο τελικά.

Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Ίντερ, όλες τον έχουν στην λίστα τους, αλλά και οι τρεις ομάδες φαίνεται πως έχουν άλλες προτεραιότητες. Επομένως, μπορεί και να μην κινηθούν για τον έμπειρο επιθετικό, κάτι που προτίθεται να κάνει ο Λάμπαρντ. Ο Άγγλος τεχνικός πιστεύει μάλιστα πως ο Ομπαμεγιάνγκ ταιριάζει στο γρήγορο και άμεσο ποδόσφαιρο που θέλει να παίξει.

Επομένως, δεν αποκλείεται να κάνει σύντομα μία διερευνητική κρούση. Εφόσον πάντως ο παίκτης τεθεί προς πώληση και προς ομάδες της Πρέμιερ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κάνει την κίνησή της.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ